Водій, який на авто ганяв бульваром, не був "під наркотиками", кажуть медики

Водій, який на авто ганяв бульваром, не був "під наркотиками", кажуть медики
  • Свідки події продовжують стверджувати: чоловік поводився неадекватно.
  • Водій, скоріш за все, обмежиться адмінвідповідальністю за керування автомобілем без посвідчення та сплатить штраф 425 грн.

Наркотичних засобів в організмі водія, який днями ганяв на авто бульваром Данила Галицького, не виявили.

Такими є попередні висновки медиків.

На вміст алкоголю у крові чоловіка перевіряли за допомогою пристрою «Драгер», він теж показав «нулі».

Відео дня

Нагадаємо, водія, який ганяв на авто по бульвару, зупинили перехожі і викликали поліцію. «Драгер» показав, що алкоголю в крові не було. Проте водія відвезли до наркодиспансеру, аби встановили, чи не перебував під дією наркотиків, адже поводився він, кажуть очевидці, дуже неадекватно. Він самосуду водія врятувала поліція.

Детальніше читайте Ганяв машиною по бульвару, де повно дітей. Свідки кажуть – водій був під кайфом

Як нам стало відомо, у медзакладі, куди доправили водія, він здавав аналізи в присутності поліцейських і свідків. Перевіряли його на 10 видів наркотичних речовин.

Очевидці події не вірять у те, що чоловік був абсолютно тверезим. Кажуть, поводився він дуже неадекватно, а коли копи перевіряли реакцію зіниць на світло, усе вказувало на те, що він «під кайфом». Причиною, чому наркотиків не виявили, припускають, могло бути те, що вживав щось «нове». А в медзакладах перелік наркотичних речовин, на які перевіряють, не змінювався десяток років.  

Коли буде офіційний висновок експертів, поки невідомо. Проте водій, скоріш за все, обмежиться адмінвідповідальністю за їзду без прав і сплатить штраф 425 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Козак Козак Ігор

    варто більш жорстко карати, за подібні вчинка, навіть забирати права
  • Тарас

    Нічого дивного, в нас більшість "трєзвєнніків" по адекватності переплюнуть будь якого алка чи нарка
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up