Водій, який на смерть збив пішохода біля школи, їхав на "жовте" і був п'яний

Водій, який на смерть збив пішохода біля школи, їхав на "жовте" і був п'яний

Порушення правил дорожнього руху стало причиною смерті чоловіка. Аварія трапилася 26 березня близько 12.00 на вулиці Тарнавського. Водій автомобіля “ВАЗ-21099″ на регульованому пішохідному переході виїхав на жовтий сигнал світлофора і збив перехожого.

Травми 68-річного тернополянина виявилися несумісними із життям. Чоловік помер в кареті швидкої допомоги дорогою до лікарні.

Згідно з попередніми висновками медичного огляду, водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Кермувальника затримали відповідно до статті 208 КПК. Наразі чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Уже під час спілкування зі слідчими він повідомив, що перед дорожньо-транспортною пригодою вживав наркотичні речовини та спиртне. Окрім цього він зізнався, що таксував і на момент аварії в автівці віз двох пасажирів.

Відео дня

Відомості про дану пригоду внесені до ЄРДР за статтею 286 частина 2 ККУ – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Слідчі звертаються до тернополян, які стали очевидцями даної ДТП, допомогти встановити усі деталі. Можливо хтось бачив момент аварії чи зняв її відеореєстратором, прохання повідомляти за номером телефону – 27-13-29. Анонімність гарантується, повідомляє "Досьє 102".

Більше фото та відео дивіться у новині: Біля 11-ї школи збили пішохода на смерть

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Володимир Воробець

    Пішохід завжди правий. Але не завжди живий. Гірка правда. Дивитись треба по сторонах і розраховувати що навколо багато неадекватів.
  • Сірожа

    біля "універсаму"на просп.Злуки не те що на жовте ,а на червоне світло постійно літають(десятки разів на день),аж дорогу там страшно переходити,коли вмикається жовте світло -водії замість пригальмувати додають газу щоб проскочити.
  • Анонім

    Які ще можуть бути докази тут факт на лице .Що там мутити воду суд  і  10 -12 років тюрми  з конфіскацією майна .Тільки такими методами у нас стане меньше бухих за кермом , а то у нас все дуже гуманно і демократично типу сплатив штраф і всі діла , а те що людину вбив так то все фігня . А тепер ,що стосується нашої так званої поліції , котра явно не справляється з своїми обовязками , а не справляється тому ,що взяли і похерили ДАІ ,і все скинули на цих поліцейських тобто і патрулювання вулиць і крадіжки і ДТП і ще бухих виловлювати . Була служба ДАІ так треба було її лишити просто треба було почистити конюшні і все б стало на свої місця ,а так та й...... грузінка запровадила" реформу", розвалила все  ,і звалила  .Ось від таких варягів і розвалюється Україна . Нам і війни не треба поцікавтесь статистикою скільки людей гине або стають інвалідами в ДТП кожного дня .
  • гопота

    якщо у водія було жовте, то в пішохода ще червоне це перше. А друге, якщо з зеленого, на жовте, то ще дозволяється рух. Це з червоного на жовте ще заборонено. Тому правила він не порушив. Але є але, він був пяний і походу швидкість була більша допустимої

    Anonymous reply гопота

    А якщо у водія жовте після червоного, а в пішохода після зеленого, тоді як? А тоді він фактично на червоне гнав, з перевищенням швидкості (там 40 обмеження) і ще й п'яний і обдовбаний. В принципі, тому й так іхав, бо у неадекватному стані був виродок.

    Так що гопота ти гопота...

    Віз Виготовлення reply Anonymous

    Там 40 обмеження не має, не видумуй. А відносно світлофора й пішохода: "Дивитись треба на дорогу й на машини, а не на світлофор - ще ні один світлофор не збив пішохода "
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up