Вулиця Гайова перекрита. Функціонує три альтернативних дороги для проїзду

Вулиця Гайова перекрита. Функціонує три альтернативних дороги для проїзду

Триває друга черга будівництва Гаївського мосту у Тернополі. Вулицю Гайову довелося перекрити. 

27 серпня відкрили рух на Гаївському мості, завдяки чому розвантажилася центральна частина Тернополя. В подальшому розпочнеться ремонт інших частин мосту, які вестимуть до вул. Гайової та прилеглих сіл.

Читайте також: Гаївський міст відкрили: що змінилося для водіїв та скільки це коштувало

Як розповідає начальник відділу технагляду Олег Вітик, затори у місті, найімовірніше, можливі через збільшення кількості власного автотранспорту у тернополян.

«На ділянці шляхопроводу, яку завершили ремонтувати, необхідно влаштувати тротуар. В подальшому працівники підрядної організації приступлять до будівництва мосту, який з’єднуватиме вул. Гайову з птахофабрикою. І щоб була можливість будівельникам проводити ці роботи, вул. Гайову довелося перекрити», - розповідає Олег Вітик.

Відео дня

Як організували рух

Під час реконструкції, Гаївський міст був закритий для проїзду транспорту. Тепер рух відновили, оскільки шляхопровід замінили. Наразі задіяно чотири смуги руху. Ще чотири відкриють згодом, оскільки тривають роботи.

- Основний трафік легкового транспорту буде проходити через міст, у 4-х смугах для руху (по 2 у кожному з напрямків), - повідомляють в Управлінні патрульної поліції у Тернопільській області. - Проїзд великовагових транспортних засобів здійснюватиметься через вул. Подільську, на розв'язці поблизу "Ватри", оскільки вулиця Гайова буде перекрита через продовження ремонтних робіт. Окрім того, на перехресті вулиць Довженка та вулиці Протасевича облаштована тимчасова транспортна розв'язка кільцевого типу.

Після закінчення ремонтних робіт там замінять дорожню розмітку. Наразі вона тимчасова.

Нагадаємо водіям про функціональність трьох альтернативних доріг для проїзду транспорту:

 —  вул. Довженка (правий поворот через вул. Гайову);

 —  вул. Подільська (через «Ровекс»);

 —  дорога з виїздом на розв’язку біля «Ватри».

Користуватися проїздами можуть водії як габаритного транспорту, так і легкових автівок.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Igor Xot

  • Igor Xot

    Доречі сьогодні натрапив на цікаву статтю про будівництво найдовшого мосту в західній Україні 852 метри, причому міст будуть із нуля, варті робіт  складає 65,5 лямів грн. В гайвський по моєму вже закатали 50 лямів і ще треба. То ще так треба вміти 🤔
  • Блажко Олександр

    Чому міст не відкритий повністю?  Так розхвалювали...
  • Ivan Gerasym

    Я бачив відео ,де надал хвалився що він міст побудував.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up