З 9 липня до 20 серпня на Микулинецькій перекриють рух. Ремонтуватимуть міст

З 9 липня до 20 серпня на Микулинецькій перекриють рух. Ремонтуватимуть міст
  • На ділянці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. 
     
  • Як курсуватиме громадський транспорт

До 20 серпня об’їзд моста, який в народі називають "клевер" буде здійснюватися через зїзди по самій транспортній розв’язці, яка виконуватиме роль кільцевого руху. У міськраді пояснюють, обабіч мосту є спеціальні пандуси через які автівки зможуть їздити в час, коли міст ремонтуватимуть.

На мості, що знаходиться на вул. Микулинецькій платують такі роботи: встановити нову розподільчу плиту, підсилити несучі балки, виконати армування та бетонування розподільчої плити. Після цього на мості виконають асфальтування дорожнього покриття та встановлять нову огорожу та відбійники.

На ділянці проведення ремонтних робіт будуть встановлені дорожні знаки відповідно до схеми організації дорожнього руху. Просимо водіїв бути уважними, звертати увагу на дорожні знаки!

Відео дня

Курсування громадського транспорту:

  • Тролейбуси маршруту №8 курсуватимуть по скороченому маршруту «вул. Л.Курбаса – ринок», без заїзду на вул Микулинецьку.
  • Автобуси маршрутів №№5, 5А, 8, 18, 31 проходитимуть відповідно до встановленого маршруту з обходом перекритої ділянки відповідно до тимчасової схеми організації дорожнього руху (кільцевим рухом навколо шляхопроводу).

У міськраді просять вибачення за тимчасові незручності!

Читайте також: Вносять зміни в організацію дорожнього руху на перехресті вулиць Лучаківського-Будного
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Андрій Чура

    Бачив той ремонт на .. . Заливають мільйони гривень на старий асфальт.Сука позорисько, коли бачиш такий ремонт в своєму місті,здається що попав в московію
  • Читач91

    Серйозно??? Коли роблять обїздну і половина її перекрита ви закриваєте міст і робите обїзд по обїздній яку теж роблять і половина її перекрита???
    Аплодую стоячи!!!
  • Читач12

    Добре! Нехай буде! Хто пыдкаже мені  як підїхати пошвидше на роботу?!

keyboard_arrow_up