«Зарплати у вас високі і є за що білет купити» - черговий конфлікт перевізника і учасника бойових дій

«Зарплати у вас високі і є за що білет купити» - черговий конфлікт перевізника і учасника бойових дій
  • Я готовий вибачитись перед ним, був неправий. Проте і конфлікту як такого не було. Це все роздули у Фейсбуці, - водій.
  • В обласному управлінні транспорту знають про конфлікт із соцмереж і вже проводять перевірку.
     

«До яких пір ми терпітимемо приниження наших воїнів, наших захисників?», - пост про конфлікт перевізника з учасником бойових дій днями з’явився у Фейсбук на сторінці  Марії Крайняк.

  • В м. Монастириська, Тернопільська обл. знову інцидент! – пише жінка. -
    Воїна-Героя, котрий пробув в окопах біля року часу на самій «нульовці», було принижено і поставлено ультиматум, що то востаннє він може їхати по УБД (посвідчення учасника бойових дій – прим. авт.). Мовляв: «зарплати у вас високі і є за що білет купити».

Що за хамство, продовжує пані Марія.

  • Хто знає цю гидоту (вибачте) з цього буса, нагадайте йому його обов`язки! – і далі держномер автобуса Бучач-Львів та телефон водія. – Львівських активістів просимо зустріти «героя».

Збайдужів народ до чужого горя…

У коментарях користувачі культурних слів не добирали. І жодного ми не знайшли на захист водія.

Відео дня
  • Ну то треба взяти його за шкірку, гнати з роботи в три шиї, щоб другим було в науку, - пише Ірина Бойко.
  • Нехай водій піде на війну, пройде то пекло, то і він буде мати пільги і таку зарплату, якщо так завидно, - пише Наталя Маюрка. - Може тоді по-іншому заговорить.
  • Як ми йому повідомили, що будемо писати скаргу, то він сказав, щоб ми писали до самого Господа Бога! – такий коментар написала Наталія Касперська. - Ось так! Йому наплювати на всіх!

Світлана Голобородько переконана, що «люди забули, що в країні війна!!Якби в цього перевізника, до прикладу, син служив «на нулі», може, тоді він би по іншому себе поводив».

  • Збайдужів народ до чужого горя, пропадає така риса, як ЛЮДЯНІСТЬ!! – пише Світлана Голобородько. - Таких треба відправляти на передову, хоча б на тиждень-два - швидко б переосмислив життєві цінності!

Чиновники розбираються, каратиме - перевізник

Начальник управління регіонального розвитку, інфраструктури та дорожнього господарства Тернопільської обласної державної адміністрації Олег Продан запевнив «20 хвилин», що про конфлікт дізнався з соцмереж. Із заявою до управління поки ніхто не звертався.

  • Зараз розбираємось, це був водій чи сам перевізник і викликатимемо їх до нас, - каже Олег Продан. – Ми весь час працюємо з перевізниками, наголошуємо на тому, що учасники бойових дій, члени сімей загиблих першочергово користуються пільгами на безоплатний проїзд.

Якщо учасником інциденту був водій, як його каратимуть, вирішуватиме перевізник. Однак, кажуть в управлінні, це свого року несумлінне виконання водієм його обов’язків.

  • Подібний конфлікт востаннє був у лютому, це – людський фактор, - каже Олег Продан. - В Тернополі - маса таких питань. В області вже давно кричущих випадків не було.

Готовий публічно вибачитись

Як з’ясувалось, водія звуть Степан Павликовський. Він же власник маршруту.

Чоловік запевнив журналістку, що конфлікту як такого не було. Все роздули у Фейсбуці. Проте визнає свою провину і готовий вибачитись перед бійцем. Однак, за образи у соцмережах позиватиметься до суду.

  • Не було там жодного конфлікту, я ж не висаджував з автобусу, не виганяв, не відмовляв в проїзді, - запевнив Степан Павликовський журналістку. – це була розмова мужика з мужиком. А, бачте, як вийшло… Мене зробили крайнім.

Степан Павликовський розповів «20 хвилин» власну версію того, що трапилось. Мовляв, він просто запитав у бійця, чи надається адресна допомога. Той відповів – ні, хоча зарплату підняли.

  • Я йому сказав: зрозумій правильно, ти сідаєш в таксі – плітиш? Так. В магазин йдеш – платиш? Так! І тут має бути адресна допомога, - запевнив пан Степан. - Ми поговорили. Жінка стояла збоку. Я кажу – сідайте в автобус. І така розмова відбулась. А в Фейсбуці все роздули…

А от за образливі слова на сторінці у жінки водій позиватиметься до суду. Каже, найматиме адвоката та подаватиме заяву за образи. Бо не терпітиме, коли його обзиватимуть «бидлом».  

  • Так робити не варта в наш напружений час. Мене зробили крайнім. Не посадив в автобус? Вигнав? Ні. Всіх возимо, - каже пан Степан. - Зрозумійте і нас теж. Навіщо обзивати мене – це непристойно. Я розумію, що, може, я неправий. Я визнаю свою вину. Перед жінкою вибачився. Перед воїном ще ні, бо не міг зв’язатись з ним. Але готовий вибачитись, навіть публічно. Навіщо нагнітати і будоражити?

Конфлікту не було. Все роздули

Водію 61 рік. Він - почесний транспортник Україні, має заслуги, проте – жодного порушення, жодної автопригоди, жодного скандалу з пасажиром.

Про те, що став героєм у Фейсбук, чоловік дізнався від невістки, коли навіть ще не доїхав до місця призначення. Щойно виїхав з Бережан, пішов салоном у пошуках бійця, якого нібито образив. Однак, з’ясувалось, той вийшов у Бережанах. Принаймні в салоні водій його не знайшов.

  • Я хотів вибачитись перед ним, - запевнив Степан Павликовський. – І готовий це зробити, у разі потреби, - публічно. Але, запевняю, скандалу не було. Заявляю про це офіційно. Ця вся ситуація роздута.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Герасимчук Ростислав

    Одразу зрозуміло за кого водій голоснув.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up