Партнер рубрики Події

Стати військовим, відпочити на Гаваях та їздити верхи: про що ще мріють маленькі тернополяни

Стати військовим, відпочити на Гаваях та їздити верхи: про що ще мріють маленькі тернополяни
  • Традиційно літо в Україні розпочинається зі святкування Міжнародного дня захисту дітей. Солодкі призи, різні вікторини, виставки – лише мала частина того, що очікує на малечу в святковий день.
  • Журналісти «20 хвилин» запитали у малих тернополян, про що вони мріють зараз і що побажають всій українській малечі.

Це свято створили з метою нагадати всім, що діти – це самостійні особистості зі своїми страхами і проблемами. Всі діти потребують підтримки та захисту від дорослих. Особливо важливим це свято здається під час війни, коли багато дітей стали сиротами, позбулися будинку або поїхали з рідного міста.

Відповіді деяких дітей повеселили батьків та журналістів «20 хвилин». Проте це доводить, що навіть у складних умовах сьогодення наша малеча може і хоче мріяти.

Відео дня

Анастасія, 12 років

 — Дуже хочу, щоб наша Україна Перемогла війну і на нашій землі нарешті запанував мир. Бажаю діткам, щоб вони були щасливі та здорові, нехай обов’язково повертаються до своїх рідних міст.

 

 

 

 

 

 

Ізабелла, 8 років

 — Я хочу, щоб ми родиною поїхали в Карпати, подивитися на гори. Також мрію про маленького пса, наприклад шпіц. І щоб у нас була нова квартира. Я хочу побажати українським діткам щастя, щоб вони гарно закінчили школу. Нехай гарно проведуть канікули, можливо кудись поїдуть. Головне – щоб у них все було добре.

 

 

 

 

 

Костянтин, 10 років

 — Мрію, аби в Україні закінчилася війна і наші люди були щасливими. А дітки нехай будуть щасливі, здорові. Нехай їм дарують подаруночки.

 

 

 

 

 

 

 

Евеліна, 5 років

 — Я мрію, поїхати на море, відпочити і нехай вже закінчиться та війна. Не знаю, що побажати діткам, нічого не хочу бажати. Може лише, щоб були здорові та щасливі.

 

 

 

 

 

 

Софія, 9 років

 — Я постійно малюю коней, читаю про них. Дуже мрію про коней, хочу навчитися їздити верхи, бо це так класно. А в інших діток нехай буде здоров’я та щастя.

 

 

 

 

 

 

 

Захар, 6 років

 — Звичайно хочеться, щоб ми Перемогли війну і наші українські діти ніколи не вмирали. А якщо для себе, то я б хотів всю колекцію іграшок дикі скрічери. А ще всім іншим я побажаю гарного відпочинку влітку і повернутися до себе додому.

 

 

 

 

 

 

Тимофій, 8 років

 — Нехай мрії всіх дітей збуваються. Щоб ми жили в мирі, щоб діти були сильні та здорові.

 

 

 

 

 

 

 

Росана, 7 років

 — Я мрію нарешті поїхати на море. Хочу, щоб це було десь на Гаваях. Більше мені нічого не хочеться. А діти просто нехай будуть щасливі.

 

 

 

 

 

 

 

Ліна, 8 років

 — Хочу нарешті мати такого сіренького кота. Краще, щоб це була дівчинка і я назвала б її Майя. Ну і війну треба закінчити. Діти нехай будуть здорові та щасливі.

 

 

 

 

 

 

Сергій, 12 років

 — З дитинства хочу стати військовим як мій дідусь, щоб захищати людей. Якщо говорити за подорожі, то мрію побачити Дубаї. Головне – здоров’я, але ще нехай дітки гарно вчаться, зростають і обов’язково слухають маму, тата.

 

 

 

Нагадаємо, першого червня у місті організовують чимало різноманітних заходів. Детальніше ознайомитися з програмою можна у матеріалі: День захисту дітей в умовах війни: чим дивуватимуть малечу Тернополя і як потрапити на заходи.

 

Читайте також:

Скільки коштує покататися на атракціонах у гідропарку «Сопільче»: ми дізналися ціни

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up