13-річний школяр - талановитий відеооператор та актор

13-річний школяр - талановитий відеооператор та актор
  • 13-річний Микола Бучинський захоплюється відеомонтажем, зйомкою відео, а також акторською майстерністю.
  • Про своє хобі хлопчик розповів «20 хвилин».

Микола  дуже активний і постійно прагне пізнавати щось нове.

- Мені подобається займатися відеозйомкою, тому що це цікаво розповідати про людей та події, а також створювати щось нове. Проте, найбільше мені до вподоби зйомки самого себе!(акторство), - розповідає хлопчик.

Нещодавно Микола зняв ролик і про Тернопіль під назвою «Видатні пам’ятники Тернополя». Завдання він отримав в кіношколі, яку відвідує близько року.

Відео дня

- Це було надзвичайно цікаво та захоплююче. На роботу мене надихнуло наше прекрасне місто, його історія та повсякденне життя. Придумавши цю тему, я загорівшись ідеєю про Тернопіль, зразу ж побіг шукати цікаві джерела для відео, - продовжує Миколка.

У ролику йдеться про пам’ятники Тернополя, а також у матеріалі є опитування тернополян на теми: «Що вам подобається у Файному місті?» та «Що б ви хотіли змінити у Тернополі?».

- Знімав я на свій телефон з ручним мікрофоном. Мені допомагав старший брат, якому вже 20 років, він мене знімав та допомагав обирати правильний ракурс, - каже хлопець. – Зйомки тривали  близько тижня. Найголовнішими чинниками які мені заважали були холод,(лютий був лютим) та вітер який впливав на якість звуку.

Найулюбленіші заняття хлопчика - це звісно монтаж та фотошоп.

- Взагалі, в мене був такий період, коли я захопився відеоблогінгом у YouTube. Там я знімав інколи цікаві та розважальні відео. В основному це були: рубрики «Зроби своїми руками DIY», аплікації та papercraft, челенжі, інколи влоги, - ділиться своїми успіхами Миколка,-  Половину з них я архівував. Проте, з часом хочу повернутись в цю сферу, але тоді, коли прийде натхнення.

Поки що Миколка призупинив зйомки відео, так як йому стала більш до вподоби акторська майстерність.

 

- Я пробую себе в різних сферах, всього по трохи. Нещодавно з акторкою Веронікою Шостак ми почали знімати свої невеличкі ролики, де я у ролі актора, - розповідає хлопець.

В майбутньому хлопець хоче стати освіченою людиною і переконаний, що якщо стукати, то тобі обов’язково відкриють.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up