Сквер Волонтерів прикрасили сотнями паперових ангелів (ФОТО)

Сквер Волонтерів прикрасили сотнями паперових ангелів (ФОТО)
  • На деревах, які ростуть у Сквері Волонтерів пам'яті Віктора Гурняка, тернополяни розвісили паперових ангелів. Зробили це у рамках тихої акції «Ангели пам’яті» у пам'ять про загиблих майданівців.
  • Світлини, як виглядає сквер – переглядайте у нашому матеріалі.

У Тернополі 20 лютого вшанували памʼять Героїв Небесної Сотні та пригадали події Революції Гідності. Після урочистостей на площі Героїв Євромайдану, містяни перейшли у Сквер Волонтерів між вулицями Медова і Старий Поділ. Тут дерева прикрасили сотнями паперових ангелів.

Відео дня

Їх почепили на великих деревах і на маленьких вздовж алеї. Паперові ангели висять на синьо-жовтих і червоних стрічках. На деяких із них діти написали побажання і вірші.

Перехожі зупиняються і фотографують дерева, на яких висять ангели. Дехто приходить сюди, щоб залишити свого ангела, як данину пам'яті полеглим на Майдані Героям у 2014 році.

До слова, тиха акція «Ангели пам’яті» щороку відбувається в різних містах України. Ангели символізують душі загиблих борців за свободу та перемогу світла над темрявою.

Крім України, так вшановують пам’ять майданівців і за кордоном. Наприклад, цьогоріч до акції долучились в Німеччині, Ірландії, Фінляндії, Греції, США, Туреччині та Великій Британії, повідомляє Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності.

 

Читайте також:

Назавжди у наших серцях! Тернополяни долучились до акції «Ангели пам’яті»

У Тернополі вшанували пам'ять Героїв Небесної сотні (РЕПОРТАЖ)

Небесна сотня Тернопільщини. Пам’ятаймо їхній подвиг!

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up