У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ)

У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ)

Кортеж супроводу загиблого на війні військовослужбовця рухався вулицею Мазепи у сторону озера. Маршрут колони — від вулиці Тролейбусної до виїзду на Збараж.

У вівторок, 23 квітня, у Тернополі супроводжували екіпаж гуманітарної місії «На Щиті», що евакуює додому тіла загиблих на полі бою українських бійців.

Автомобілі вирушили від моргу на вулиці Тролейбусній і проїхали через масиви Дружба, Центр, Східний та Сонячний до виїзду на Збараж. Кортеж рухався у супроводі поліції.

Відео дня

Перехожі зупинялися та віддавали честь захиснику. Багато людей стали на коліна, вшановуючи його подвиг. До авто, які супроводжували полеглого, були прикріплені синьо-жовті і червоно-чорні прапори.

Нагадаємо, якщо ви помітили колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «На щиті», а попереду їде поліцейське авто з увімкненими маячками — зупиніться і віддайте шану полеглому. Не варто перебігати дорогу перед колоною, навіть якщо на світлофорі «горить» зелене світло. Якщо ви водій – пригальмуйте, вийдіть з авто і, схиливши голову, складіть шану загиблому.

Від спільноти «НА ЩИТІ Тернопільщина» повідомляють, що усі охочі можуть долучатися до супроводу полеглих українських військовослужбовців. Деталі відслідковуйте у групах:

Вічна пам'ять Героєві, який заради України пожертвував найдорожчим – своїм життям!

 

Читайте також:

У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • PM

    Збір гавваху, і нав’язування культу смерті.

    Toy Chita reply PM

    Від здуна проросійського іншого коментаря і не чекати,русьониш диванний ,а памперси закупив,а то  побачиш ТЦК і переляк дістанеш на "всю оставшуюся жизнь"
  • Володімір

    Щоб купляти зброю,, ОП ремонтуєдороги,,,,, ,тому такі трагедії,,

    Читач45 reply Володімір

    ЗАТКНИ ПЕЛЬКУ владімір

keyboard_arrow_up