Як виглядає весняний Тернопіль у деталях

Як виглядає весняний Тернопіль у деталях

Весняний Тернопіль чарівний попри воєнний стан та постійні сигнали повітряної тривоги.

Тепер, аби помилуватися квітами, можна не бігти в магазин та закуповувати букети. Адже прекрасне у нас під ногами. Проліски, барвінок та чистотіл випустили буйне листя, а нарциси з тюльпанами тільки-тільки починають розквітати. Різноманітні жовті, фіолетові та білі квіти поступово з’являються на клумбах.

Відео дня

Найбільше насолодитися красою весняних квітів можна на прибудинкових територіях. Там вже люди привели клумби до ладу і посадили нові рослини. Виглядає неймовірно гарно і одразу з’являється весняний настрій.

Довге гілля верби вкрите маленькими зеленими паростками. А деінде в місті можна ще побачити величезні вербові котики, які майже розпустилися від теплого сонця.

Після зими прокидається не лише верба, а й деревця форзиції або як ще називають форсайтії. Повз них просто неможливо пройти, не зробивши фото. Адже деревце щільно вкрите яскравими жовтими квітами.

Нагадаємо, у Тернопільській громаді триває двомісячник благоустрою. Щодня працівники підприємств, які обслуговують житловий фонд міста, комунальні підприємства, ОСББ, управителі будинків, суб’єкти господарювання очищують території громади від бруду після зими.

Тернополяни, ви також можете долучатися до двомісячника благоустрою. Збирайтеся разом із сусідами, прибирайте клумби біля будинків, насаджуйте дерева та квіти. Давайте разом покажемо, що жодна війна не зламає нас.

 

Читайте також:

Замкова гора у Теребовлі уквітчалась крокусами (ФОТОФАКТ)

У Тернополі продають червонокнижну черемшу: скільки просять за пучечок і які штрафи загрожують

У Тернополі вже продають вербові котики: скільки коштують букети і як отримати знижку

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up