Де можна поповнити "Картку тернополянина" та проїзний (інтерактивна карта)

Де можна поповнити "Картку тернополянина" та проїзний (інтерактивна карта)

Чимало тернополян вистоюють довжелезні черги в центрі, щоб придбати чи поповнити картки для безготівкової оплати проїзду. Однак такі пункти можуть бути недалеко від вашого дому.

Зокрема чи не найбільше людей можна побачити біля газетного кіоску на вул. Руській. Більшість стоїть в черзі за проїзним, який коштує 20 грн. Дехто купує одразу по дві картки. Продавець каже, що вже збилась з рахунку скільки таких проїзних видала з 2 січня, відколи підняли вартість проїзду. Однак пункти, де можна придбати електронний квиток, є в різних мікрорайонах міста. Там же можна поповнити баланс картки. 

 

Поповнити електронні квитки та картки тернополянина можна тут:

Відео дня

Оператор електронних систем – вул.В.Чорновола, 1 (2 поверх)
Магазин «Ксеня» вул. Тролейбусна, на зупинці Війскомату. 
Магазин «Альянс» вул. Максима Кривоноса, 9 
Газетний кіоск вул. Руська 19. 
Магазин «Щедрик» вул. Анатолія Живова 
Газетний кіоск бульвар Тараса Шевченка, 21 
Газетний кіоск вул. Клінічна , 8 
Мерсі пр. Бандери 
Газетний кіоск вул. Київська, 1 
Магазин «Ксеня» вулиця Генерала Мирона Тарнавського, 20 
Магазин «Ксеня» проспект Злуки, 9 
Магазин «Ксеня» зупинка 2-е Профтехучилище 
Газетний кіоск вулиця Гетьмана Мазепи, 26 
Мерсі вулиця Живова 
Мерсі вулиця Львівська, 2 
Мерсі Привокзальна площа 
Мерсі вулиця Леся Курбаса 2 
Мерсі вулиця Митрополита Шептицького, 3 
Три дороги проспект Степана Бандери, 93 
Мерсі вулиця Чехова, 16

(*за інф. міськради. Перелік місць продажу обіцяють збільшити, тому інформацію оновлюватимемо)

Згодом обіцяють збільшити кількість місць для поповнення.

Найближчим часом передбачається також можливість поповнення картки через Приват 24. Дана функція має запрацювати в І кварталі 2018 року, повідомили в міській раді.

Також на сьогоднішній день триває технічне налаштування пристроїв для зчитування банківських карток. Оплату за проїзд безконтактними банківськими картками планується запровадити в І кварталі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Барицький Фотограф Андрій

    Поповняє мерсі під аркою біля драм театру
  • лис

    зразу видно які генделики вигідні надалу
  • бурундук

    краще почекати пару місяців і банківською карткою розраховуватись
  • Роман Романовський

    Вже вкотре кажу Мерсі на Живова не поповнює
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up