Де відпочити біля басейну на Тернопільщині: розповідаємо ціни та умови

Де відпочити  біля басейну на Тернопільщині: розповідаємо ціни та умови

Не знаєте, де провести спекотні літні дні разом з родиною чи друзями на Тернопільщині? Для вас ми зібрали добірку відпочинкових комплексів, баз та готелів з басейнами, чанами, смачною їжею та напоями.

На порталі бізнес-довідки «Топ 20» ми відшукали бази відпочинку, садиби Тернопільщини. Для матеріалу обрали такі заклади: GREENVICH, Панорама Hill, «Оазис», «Пляж», __Dachaparty__, «Смерекова хата», «Над Стрипою», MK MONSTERA.

Про кожен заклад ми розповідаємо окремо, а ось інформацію беремо з офіційних сторінок у соціальних мережах.

Відпочинковий комплекс «Оазис»

Тернополянам та гостям області пропонують забути про метушню та поринути в атмосферу повного відпочинку. У відпочинковому комплексі є все для комфортного та незабутнього релаксу.

Відео дня

Вам пропонують пляж, два відкриті басейни (дорослий та дитячий), смачні страви та напої. Також ви матимете змогу побачити гарний захід сонця, адже відпочинковий комплекс «Оазис» розташований на набережній Івачівського ставу. Скільки коштує відвідати «Оазис» дивіться на світлині нижче.

__Dachaparty__

Це будинок для святкувань, вечірок та затишного відпочинку з басейном у селі Буцнів. У двоповерховому будинку є чотири спальні, два санвузли, зала, wi-fi, душ з гарячою водою, зона барбекю, сауна та стилізовані зони для відпочинку. Відпочити можна як з родиною, так і з великою компанією друзів.

На офіційній сторінці в інстаграм журналістам повідомили прайс. Як з’ясувалося, все залежить від кількості відпочиваючих та дня тижня.

Отож відпочинок у понеділок, вівторок, середа, четвер: 1-10 осіб – 6000 гривень. Максимальна кількість людей – 15 з доплатою 300 гривень за кожного наступного.

А ось у п’ятницю, суботу, неділю:1-10 осіб – 8000. Максимальна кількість людей – 15 з доплатою 300 гривень за кожного наступного.

«Смерекова хата»

Відпочинковий комплекс розташований в межах села Кімната, що на Кременеччині. «Смерекова хата» - це осередок спокою, тиші, чарівної природи, свіжого лісового повітря. 

На закритій території для відпочинку є альтанки, сімейні котеджі, сауна, хвойний чан, ресторан, басейн, дитячий та спортивний майданчики. Також можна орендувати затишні будиночки над озером з джакузі на терасі.

Ціни на котеджі та будиночки коливаються від 2000 до 6000 гривень, все залежить від кількості місць та розташування.

 «Над Стрипою»

База відпочинку розташована на території національного природного заповідника «Дністровський каньйон», який славиться  красою природи, чистим повітрям та енергетикою навколишніх водоспадів.

Людям пропонують комплексні рішення для активного, сімейного чи корпоративного відпочинку. Номерний фонд дозволяє одночасно розмістити до 150 людей. На території працює кафе-їдальня. В меню страви української кухні, за бажанням можна замовити вегетаріанське, веганське, дієтичне чи кошерне харчування.

З розваг для відпочиваючих підготували пейнтбол, більярд, басейн, рибалку, настільний теніс та інше. Проживання коштує від 1200 до 2000 гривень за одну ніч. Також є номери економваріанта.

«Пляж»

Заклад розташований у Тернополі. Відвідувачам обіцяють незабутню атмосферу відпочинку біля басейнів, гарні емоції, освіжаючі улюблені коктейлі, а також смачні страви. Тут ви зможете відключитися від міської метушні та поринути у літні пригоди.

Місце підійде і для дітей, адже тут є мініаквапарк просто неба, шезлонги, бунгало, шатро, де вони зможуть полежати і перепочити.

Щодо цін, то все залежить від часу, коли ви плануєте відвідати басейн, місця, яке обираєте для відпочинку, а також чи треба халат, капці, рушник. Детальніше дивіться на світлині.

Панорама Hill

Відпочинковий комплекс розташований у селі Горішня Вигнанка, що на Чортківщині. Панорамний вид на місцевість в поєднанні з дизайном екстер’єру та інтер’єру відпочинкового комплексу робить його справді особливим й неабияк привабливим місцем відпочинку для жителів і гостей міста.

Відвідування басейну на одну особу обійдеться у 300-400 гривень (денний тариф), за ранковий тариф треба сплатити 100-150 гривень, а за вечірній – 160-200 гривень. Діти зростом до 120 сантиметрів відвідують безоплатно.

Щодо чана, то вартість за вісім осіб – від 800 до 900 гривень (у вихідні та святкові дні дорожче). Якщо хочете відпочити більшою компанією, то треба доплатити 200 гривень за кожну наступну людину.

Також є ресторан з європейською кухнею та меню з їжею на мангалі.

MK MONSTERA

У Тернополі, на львівських дачах, є будинок з басейном, де можна просто відпочити або влаштувати різноманітні святкування. На території встановили басейн з підігрівом, дитячий майданчик, теніс, волейбол.

Всередині є дві окремі спальні на другому поверсі, а також великий диван на першому поверсі. Одночасно у будинку можуть перебувати понад 10 місць.

З понеділка по четвер вартість оренди на добу – 6000 гривень. Якщо понад 10 осіб, то за кожну наступну – 500 гривень.

А ось з п’ятниці по неділю вартість оренди на добу – 9000 гривень. Якщо понад 10 осіб, то за кожну наступну – 500 гривень.

Виїзд після відпочинку – о 10.30, а заїзд – о 14.00.

GREENVICH

Це затишне місце з краєвидом на мальовничі гори і сосновий ліс. Аби відпочити у закладі, то треба їхати до села Залужжя (Збаразька міська громада).

На території відпочинкового комплексу є просторі альтанки, де ви можете замовити собі напій у кафе закладу, або перекусити і поспілкуватися з друзями. Також у теплу пору року тут відкритий літній басейн для дітей і дорослих. Прайс на вхід:

  • ранковий тариф (10.00-12.00) – 150 гривень (будні), 200 гривень (вихідні та свята);
  • денний тариф (10.00-21.00) – 350 гривень (будні), 500 гривень (вихідні та свята);
  • вечірній тариф (18.00-21.00) – 250 гривень (будні), 300 гривень (вихідні та свята).

Діти до 12 років без використання додаткового шезлонга – 50% знижки, а ось діти зростом до 120 сантиметрів – безоплатно.

Можна залишитися на ночівлю, адже тут є будиночки. Доба відпочинку коштує 2200 гривень (будні дні), а 2500 гривень (вихідні та свята).

Нагадаємо, 10 червня у Тернополі стартував купальний сезон, тож люди можуть безоплатно скористатися Дальнім пляжем та «Циганкою». В якому вони стані – перевіряли журналісти «20 хвилин», а переглянути можна за посиланням.

Читайте також:

Кращих випускників тернопільських шкіл нагородили золотими та срібними медалями

Аварійний причал на Циганці розвалюється: чи планують з ним щось робити? «20 хвилин» дізналися

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Оксана

    Страшне змучились???!!!! Займіться чимісь корисним. На передовій катастрофічно не вистачає маскувальних сіток, куди не дзвонила всі відповідають що немає кому плести. Басейни і  жратва от клопіт.

    Petro reply Оксана

    Так ви не дзвоніть , а беріть і плетіть

keyboard_arrow_up