Чи можна ще забронювати квартиру на Новий рік у Тернополі та скільки це коштує

Чи можна ще забронювати квартиру на Новий рік у Тернополі та скільки це коштує

Тернополяни почали бронювати квартири за два місця до новорічних свят.Чи важко зараз знайти житло, дізналась журналістка “20 хвилин”. 

Більшість квартир на святкування Нового року в Тернополі зараз вже забронювали, кажуть тернопільські ріелтори.  Агенції нерухомості та приватники свої помешкання віддали у святкову оренду ще на початку осені. Звісно, ціни на подобову оренду квартир у новорічну ніч суттєво зростуть. 

Кілька вільних варіантів ще є. Але ціна "кусається".

 - Ціна на квартири залежить від інтер’єру, площі та району, де розташоване помешкання, - розповідає ріелторка Наталія. - Оренда квартири у ніч з 31 грудня на 1 січня найдорожча, дешевше буде винаймати помешкання на три дні.

Відео дня

Від чотирьох тисяч гривень за добу

Журналістка зателефонувала за номерами телефонів, вказаними в оголошеннях. Багато хто здає квартири лише на три дні, тобто із 30 грудня до 1 січня, наприклад.

Наприклад, однокімнатна квартира на “Канаді” в оренду - 700 гривень, за новорічну ніч просять 4 тисячі. 

- Дешевше, ніж за три тисячі квартири ви точно не знайдете, - каже власник квартири пан Василь. 

Двокімнатна квартира у Центрі, оренда якої зараз коштує 600 гривень за добу, у новорічну ніч буде вартувати 7 тисяч! - Ціна також залежить від кількості людей, бо, якщо вас буде більше десяти, то квартиру я не здаю, - каже орендодавець Олег. 

Трикімнатну квартиру на “Дружбі” можна орендувати за 6 тисяч гривень. - А ще ми перше число вам даруємо, - каже орендодавець Володимир. 

Ріелтори пояснюють, що багато що залежить від району, у якому розташована квартира. У Центрі, звісно, найдорожчі, також попитом користуються квартири на “Дружбі” та “Східному”. 

- Квартири, що мають три і більше кімнат користуються найбільшим попитом серед тернополян для святкування, - кажуть ріелтори. - Найчастіше квартири на Новий рік орендує молодь.

Чим дешевша квартира, тим, звісно, гірший її стан. І, орендодавці наголошують, що якщо ви щось зламали чи розбили, вам доведеться за це заплатити. 

Святкування у Карпатах - теж популярне

Дехто із тернополян вирішує святкувати Новий рік у Карпатах. Тернополянка Олена розповідає, що вони із друзями цьогоріч вирішили поїхати у Карпати, бо, каже, впевнена, що вікенд у горах вийде дуже затишний. 

- Ми вже орендували котедж на дві кімнати, вартістю 2000 гривень за добу , - розповідає тернополянка. - Шукали в інтернеті по оголошеннях, вибір - великий, лише потрібно гроші мати. 

Журналістка “20 хвилин” зателефонувала за популярними оголошеннями, щоб дізнатись скільки коштує оренда житла там на Новий рік. 

Будиночок на шість осіб коштує 2500 за добу, але здають лише більше ніж на п’ять днів. А будиночок на двох обі1деться у 1200 за добу.  У пансіонаті кімнату можна орендувати приблизно за 1500-2000 за добу. У відпочинкових базах - найдешевше, за 1000 гривень навіть можна знайти кімнату за добу. 

А ви вже вирішили, де будете святкувати Новий рік? Пишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Товариш веселої компанії=)

    ага це якщо ти офіційно здаєш  так будеш сам прибирати розумнику=)
  • Інтелегент який заснув в Олів’є :)

    Нари гаємо в вашій квартирі не дешевше ніж за три тисячі прив’яжем сусіда до перила зробимо селфі та за постимо в інстаграм закажем п’яну мальвіну позтрежемо артимона закриємо Буратіно в туалеті без світла вип’єм з президентом України скажем гуртом слава Україні героям слава і підемо до ялинки святкувати:)

    лала reply Інтелегент який заснув в Олів’є :)

    щось мені здається що хімчистка квартири буде коштувати більше 3 після таких гостей
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up