Голова Тернопільської райради сам собі призначив матеріальну допомогу: НАЗК

Голова Тернопільської райради сам собі призначив матеріальну допомогу: НАЗК
  • НАЗК склало сім адмінпротоколів через встановлення посадовцями собі премій, надбавок, самостійної оцінки власних професійних компетентностей, а також невиконання законних вимог НАЗК.
  • Серед посадовців є тернополянин.

Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) склало сім адміністративних протоколів, які стосуються конфлікту інтересів та невиконання законних вимог НАЗК, щодо заступника Міністра економіки України, начальника відділу Закарпатської митниці, голів Тячівської та Тернопільської районних рад, двох керівників Головного Управління Держпраці в Запорізькій області та заступника начальника Дніпропетровської обласної військової адміністрації.

Про це повідомляє Національне агентство із запобігання корупції.

Зокрема, НАЗК склало адміністративний протокол через виявлення ознак порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції» щодо голови Тернопільської районної ради Віктора Козорога.

Відео дня

Він прийняв рішення про виплату самому собі матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань, а також визначив собі розмір матеріальної допомоги на оздоровлення (за ч.ч. 1, 2 ст. 172-7 КУпАП), йдеться у повідомленні.

В НАЗК порадили чиновникам ознайомитися із роз’ясненнями НАЗК у базі знань, щоб не допускати порушень у роботі.

Нагадаємо, у липні цього року депутат обласної ради не повідомив про наявність у нього реального конфлікту інтересів при розгляді питання та прийнятті участі у голосуванні на сесії ради про умови оплати праці голови обласної ради та вчинив дії в умовах реального конфлікту
інтересів, проголосувавши за це рішення.

Довідка

Віктор Козорог народився 23 березня 1990 року у м. Тернопіль — український громадсько-політичний діяч, військовик. Голова Тернопільської районної ради від 10 грудня 2020 року, йдеться у Вікіпедії.

Читайте також

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up