Готуємося до Різдва: який святковий декор продають тернополяни в інтернеті

Готуємося до Різдва: який святковий декор продають тернополяни в інтернеті
  • До настання Святвечора та Різдва тернополяни прикрашають свої домівки та купують різний декор. Шопка – це макет, що зображає вифлиємську стайню в ніч Різдва Христового.
  • Ми підготували підбірку різдвяних інсталяцій, які продають жителі Тернопільщини. 

Вертеп з 13-ти фігур – 5700 гривень

Тернополянка продає незвичну декорацію для вашої оселі. Шопка складається з 13-ти різних фігурок. Такий Різдвяний вертеп може зберігатись від покоління до покоління, оскільки виконаний він з якісних матеріалів. Привезений набір з США, навіть збереглась оригінальна коробка. Висота фігурок – 10 – 15 см.

Шопка ручної роботи – 2500 гривень

Такі шопки виготовляють у Чорткові за 4 – 6 днів. Менша шопка коштує 2500 гривень, більша – 3000. Така додасть різдвяного настрою та створить атмосферу свята. Інсталяція має підсвітку. Таку можна замовити для подарунку.

Відео дня

Шопка з натурального дерева та моху – 680 гривень

Автор оголошення пише, що декорацію  привезли з США. Фігурки керамічні, а сама шопка виготовлена з натурального дерева, обклеєна справжнім мохом та травою. Є оригінальна упаковка, тому це може стати чудовим подарунком для близьких.

Шопка з США – 470 гривень

Як вказує продавець – шопка привезена з США. Нова, в коробці. Фігурки керамічні. Сама шопка зроблена з натурального дерева. Розмір 15х18 см. Інсталяція має підсвітку з різними програмами освітлення.

Дерев’яна шопка – 280 гривень

Невелику декорацію ручної роботи продає жителька Великої Березовиці. Різдвяна шопка розміром 42х9х25. Є з гірляндовою підсвіткою від батарейок та без підсвітки. Виготовляють такі вручну. Можна замовити різного розміру та в дерев’яній чи паперовій коробці.

До речі, придбати або продати речі можна на Дошці безкоштовних приватних оголошень RIA

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up