Лише 5 тисяч тернополян отримають субсидію. А ви є в списку? (Запис прямої трансляції)

Лише 5 тисяч тернополян отримають субсидію. А ви є в списку? (Запис прямої трансляції)

Кількість тернополян, яким нарахували субсидію, зменшилась у десять разів. Із 49 тисяч абонентів, які раніше отримували пільги на сплату житлово-комунальних послуг, залишились лишень 4950. Хто не отримає субсидію, дізнаємось під час прямого ефіру на сайті «20 хвилин» у п’ятницю, 6 липня. Початок – о 13.20.

В управлінні соціальної політики завершили опрацьовувати декларації, які місцеві жителі подавали для перерахунку субсидії. Нагадаємо, що Міністерство соцполітики змінило форму декларації для отримання субсидії. Тепер при нарахування пільги враховують доходи всіх членів родини (чоловіка, дружини та неповнолітніх дітей), навіть тих, які зареєстровані за іншими адресами. Без субсидії залишаться й ті, хто має авто, дата випуску якого менше п’яти років. Крім того, у положенні передбачено, що при перебуванні за кордоном протягом двох місяців одного із членів сім’ї на субсидію теж розраховувати не варто. 

Хто ще залишиться без субсидії і що потрібно зробити, аби пільгу таки нарахували на опалювальний період, експерти розкажуть під час онлайн-чату.

Редакція «20 хвилин» запрошує до участі в прямому ефірі тернополян, яким відмовили у нарахуванні пільги, але які готові й надалі боротися за субсидію. Охочі пишіть на електронну скриньку: [email protected], або телефонуйте – 097-445-82-67 (Наталія).

Відео дня

У коментарях до цього тексту ви можете також залишити своє питання. Нагадуємо, що нецензурну лексику та образливі слова видалятиме модератор сайту.

 

Коментарі (18)
  • Діонісій

    прослухав он ту бредятину на відео. нічого не зрозумів нормально, переливає вона з пустого в порожнє, як всі посадовці. поясни ти нормальними словами, а то домогосподарі і ще якась фігня. живе в мене сусідка в трьохкімнатній квартирі поруч їй років 80, сама вже доживає, отримує пенсію мінімальну, дітей ніхт, субсидій ніхт тепер, бо площа завелика, кажуть міняйте на меншу, вона ледве рухається, що робити ? в неї борг вже є, прийдуть заберуть квартиру ?
  • Anonymous

    Просто не будуть платити. Наприклад, у моєму будинку в 2 підїзда вже борг 50000грн
  • Діонісій

    з самого початку то жид придумав, який, самі знаєте :) кинули кістку , щоб не кричали, у вигляді субсидій, щоб олігархам прибуток збільшити, а тепер заберуть субсидію, у тих хто потребуї її, Ви думаєте пан тоді просто на трахтор виліз ? фінансування треба було і підтримка, а потім повертати треба. шкода, людей, які загинули тоді на майдані, винуватих так і не знайшли.
  • Оксана Кіналь

    Вже розлучатись не помагає. Треба довідку де колишній чоловік. А він в хаті з тобою. А що робити, які не спілкуються з колишнім??? Як не крути так не виходить. Все передбачили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up