Обмежувач з Гаївського знову відремонтують і повернуть на місце. Вартість збитків має відшкодувати водій

Обмежувач з Гаївського знову відремонтують і повернуть на місце. Вартість збитків має відшкодувати водій
  • Перешкоду для проїзду великогабаритного транспорту із Гаївського мосту зніс водій "ГАЗелі" близько 12.00 у п'ятницю, 9 серпня.
  • Зараз там рух відновлено. І не лише для транспорту до 3 тонн та висотою до 2,5 метрів, а й для фур, які спокійно проїжджають не зважаючи на знаки. 
  • Що робитимуть із пошкодженим обмежувачем та хто за нього заплатить. дізнавалась журналістка "20 хвилин". 

Нагадаємо, як повідомляли патрульні, близько 12.00 водій "ГАЗелі" їхав з Об'їзною на Протасевича.

- Водій стверджує, що бачив обмежувач та дорожні знаки, але думав, що проскочить, - кажуть патрульні. - Як він каже, їхав зі швидкістю 30 кілометрів за годину. Пропустив на кільці автомобілі, які їхали головною дорогою і поїхав далі. Ну і трапилась ДТП. Водій, якщо можна так сказати, зніс обмежувач. 

На водія склали адмінматеріали за 124 та 139 ст. КУпАП

Відео дня

Обмежувач майже відразу демонтували. Що з ним зроблять розповів начальник відділу технагляду Олег Вітик.

- Його ж тільки відремонтували. Як ми казали раніше, місто ще не встигло заплатити власнику обмежувача  100 тисяч гривень, а його знову знесли, - каже пан Вітик. - Попередній винуватець аварії підписав мирову угоду і розрахувався сам за відновлення обмежувача руху. Якщо не помиляюсь, то 15 тисяч. Тут така сама ситуація: поліція склала протокол, якщо водій не піде на мирову угоду, то буде судове рішення. А поки ми обмежувач відремонтуємо за свій кошт. Це знову займе час. 

І поки його ремонтуватимуть, водії фур мають зелене світло для проїзду через міст. До речі, після аварії 9 серпня, як повідомили в управлінні патрульної поліції, уже були повідомлення про водіїв фур, які порушують ПДР. Адже те, що обмежувача зараз немає не означає, що рух для фур дозволено. Обмеження діють і надалі: до 3 тонн та висота до 2,5 метрів. 

На те, що водій бачив і знаки, і обмежувач, але вирішив проскочити, пан Вітик каже, що таких розумників багато. І, скоріш за  все, що після того, як обмежувач відремонтують і встановлять назад, знайдеться ще не один такий водій. Але габаритні ворота з мосту забирати не збираються.

До слова, відеокамери на Гаївському наразі не працюють. Як з'ясувалось, РЕМ забрав живлення з своїх стовпів і камери перестали працювати. Чи надовго - невідомо. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Таня Бандурська

    Напевно нічого не думав???
  • Mykola Fedoriy

    Кому і що дає цей встановлений обмежувач висоти, який постійно авто збивають?..

    Саня Бабяк reply Mykola Fedoriy

    Володимир Лящук міст в аварійному стані то і ремонтують. А обмежувач для заборони проїзду важких і габаритних авто. Все просто вроді
  • Василь Гвозда

    Безплатне кіно.Я і сам попав 7липня знесло кондиціонер верхній.Ні знаків ніяких.Глядачі робітники кажуть що до 10 ТАКИХ лохів попадає.Браво тернопільським керівникам.

    Саня Бабяк reply Василь Гвозда

    Василь Гвозда всі потрібні знаки там встановлені. Навіть жовта тимчасова розмітка присутня для розмежування руху авто щоб уникнути дтп. Але не всі це розуміють на жаль

    Nataliya Diduch reply Василь Гвозда

    Як це нема? Там з усіх сторін купа знаків про обмеження 2,5 метрів і/або 3 тони!

    Сергій reply Василь Гвозда

    Якщо лохи не вміють читати знаки, тому вони і лохи. Знаки встановлені починаючи від Ватри з одного боку і Протасевича (Збаразького кільця) з іншого. Тому так і їздимо з думкою: А може проїду.
  • Андрій Середа

    Я ще таких дебілів не бачив,хто йому права дав
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up