Проїзд подорожчає, коли картку тернолянина зроблять більшість містян

Проїзд подорожчає, коли картку тернолянина зроблять більшість містян

Спершу тариф планували підняти з 1 жовтня, потім з 1 листопада. Проїзд у маршрутках та тролейбусах мав зрости в жовтні на 1 грн та в січні на 2 грн. Однак коли точно почнуть діяти ці зміни, наразі невідомо. Все залежатиме від активності тернополян. 

- Подорожчання проїзду однозначно переноситься, бо люди дуже повільно виробляють Соціальні картки тернополянина, - зазначає Ігор Мединський. - Коли побачимо, що хоча б 50-60% тернополян її оформлять, то одразу ж буде подано рішення виконавчому комітету запровадити квиток в дію і буде впроваджений диференційований тариф. Прийняли таке рішення, щоб подорожчання проїзду не застало людей зненацька. І щоб всі, хто хоче, встигли виготовити картку без зайвих витрат. Ми моніторимо ситуацію кожного дня, і вже 46 тисяч учнів, студентів, пільговиків та звичайних терноплян оформили картку. Однак це лише 35% від необхідної кількості для впровадження.

Читайте також: в міській раді пояснили, що відміняти картку тернополянина ніхто не збирається.

- Тернополяни мусять встигнути з картою до нового року, якщо не хочуть платити більше, - продовжує Ігор Мединський. - Міська рада зробила все, щоб люди без черг могли подати документи та отримати картки. Якщо до нового року хтось їх не оформить, то це або непрописані, або ті, кого довго нема в Тернополі, або ті кому байдуже до його витрат.

Відео дня

Чи проїзд подорожчає поступово на гривню, а потім на дві, чи одразу на дві гривні, пан Мединський наразі не знає. Відомо лише, що проїзд готівкою буде однозначно дорожчий, ніж карткою. На скільки - рішення прийме виконавчий комітет. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • бурундук

    капці, то не робіть ту картку, не будьте співучасниками  тої афери
  • Серйожа Надав

    ...
  • Типовий Тернопіль

    їбав я в рота надала і його карточку.
  • Анонім

    Повністю підтримую ,що треба бойкотувати ту аферу із картками щоб та щобла не реалізовувала свої "грандіозні" плани  щодо баблішка . Вже чисто ох...... з своїм керівництвом . Один хер після нового року тариф урівняють під всіх один , бо ті маршрутчики виступлять ,що їм бракує на запчастини бензин ну і так далі .А що ж не розяснють якщо закінчиться термін картки ,то що потім знову плати бабло .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up