Родина припиняє збір коштів на лікування звільненого з полону Михайла Діанова

Родина припиняє збір коштів на лікування звільненого з полону Михайла Діанова

Збір коштів довелося припинити через шахраїв, які хочуть нажитися на біді.

Нагадаємо, для Михайла Діанова – захисника заводу «Азовсталь» з Тернополя, збирали кошти на лікування. У Маріуполі він отримав численні травми. Чоловік має роздроблену праву руку та кульові поранення ніг. Та через шахраїв родині довелось припинити збір.

Сестра Героя Олена Лаврушко повідомила, що з'являються фейкові сторінки, а рахунки, на які просять переказувати кошти — шахрайські. Жінка просить розповсюдити інформацію, аби люди не потрапили у пастку.

«Звертаюсь до усіх, хто хоче допомогти Михайлу Діанову. Ми ПРИПИНЯЄМО збір коштів на будь-які рахунки, тому що з‘являються фейкові сторінки, які хочуть нажитись на цьому», написала Олена Лаврушко.

Відео дня

Нагадаємо, ввечері 21 вересня стало відомо, що Катерину Поліщук («Пташку») та Михайла Діанова – захисників Маріуполя – звільнили з російського полону.

Довідка: На передовій Михайло Діанов опинився ще у 2015 році, коли добровільно «призвався» по третій хвилі мобілізації. На сході він цілий рік воював у складі 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, яка на той час базувалась у місті Миколаїв. Про бойові заслуги Михайла можна написати книгу! Коли у 2016 році закінчився термін мобілізації і чоловік повернувся до Тернополя, вдома він довго не посидів. За два місяці після звільнення підписав контракт та пішов служити у складі 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Після початку повномасштабної війни Михайло став оборонцем «Азовсталі». У травні 2022 року окремий загін спецпризначення «Азов» опублікував у телеграм-каналі фото поранених бійців із заводу. На одній зі світлин рідні побачили свого Михайла. У загоні він мав позивний «Мішаня». 

Читайте також:

Він важко поранений, але в строю. Історія бійця з Тернопільщини, який сміливо обороняє «Азовсталь»

Пташку і Михайла Діанова звільнили з російського полону. Ми поговорили з рідними

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Діма Андрущенко

    А Президент України вчора ввечері сказав що всі звільнені з полону забезпечені Всім Необхідним
  • Leyton Smith

    Невже так важко поліції вичислити шахраїв,якщо відомі номера банківських карток на які вони збирають кошти?
  • Лесч Трач

    Тварюки такі,як можна наживатися над Михайлом,коли він пережив таке пекло.Їх би туда відправити скотів не нажерливих😡

keyboard_arrow_up