Розкажуть як залучити кошти та відкрити бізнес: тернополян запрошують на безкоштовні консультації

Розкажуть як залучити кошти та відкрити бізнес: тернополян запрошують на безкоштовні консультації

Фахівці безплатно надаватимуть консультації майбутнім підприємцям та власникам різних фірм Тернопільщини одразу чотирма напрямками.

Про відкриття безплатних консультацій для підприємців інформують на сторінці «Дія.Бізнес Тернопіль».

Команда центру підтримки підприємців закцентувала саме на залучення грантових коштів для бізнесу. Адже саме завдяки різноманітним державним та іноземним програмам тернополяни змогли створити та розвивати своє.

Наразі тернополянам доступні такі консультації: пошук грантових пропозицій та підготовка заявок, як підготувати бізнес-план, маркетинг, управління проєктами.

Відео дня

— На консультацію можете прийти з ідеєю власної справи або з вже активним бізнесом. Ми готові надавати консалтинг-послуги як місцевим підприємцям, так і бізнесам, що здійснили релокацію у місто Тернопіль та Тернопільську область. Це може бути онлайн та офлайн формат. Робимо так, щоб було зручно нашим клієнтам, — кажуть в центрі підтримки.

Важливо! Консультації можливі лише виключно за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можна за посиланням.

Проводять консультації з понеділка по п'ятницю з 10.00 до 18.00 годин. Якщо надаєте перевагу реальним зустрічам, то варто приїхати до Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес за адресою: вулиця 15 квітня, 2-м.

Нагадаємо, у 2022 році 81 учасник програми мікрогрантів з Тернопільщини отримав 18,8 мільйона гривень грантової допомоги для розвитку своєї справи.

— Переробна промисловість, надання послуг у сферах освіти, краси, відпочинку, харчування, комп'ютерного програмування, робота у сфері торгівлі – найбільш поширені види діяльності. Також учасники програми будуть пекти хліб та хлібобулочну продукцію, виготовляти вироби з дерева та текстилю, напівфабрикати та дегідровану їжу для потреб ЗСУ, м’ясні вироби, працюватимуть у сфері торгівлі та послуг, — розповідає директор Тернопільського обласного центру зайнятості Василь Олещук.

Також у 2023 році держава продовжила фінансування програми «єРобота». У рамках програми підприємцям пропонують одразу шість варіантів грантів:

  • мікрогранти для створення власного бізнесу;
  • гранти для розвитку переробного підприємства;
  • державне фінансування закладки саду;
  • кошти для розвитку тепличного господарства;
  • грант на реалізацію стартапу, у тому числі у сфері ІТ;
  • кошти на навчання ІТ-спеціальностям.

Читайте також:

Як отримати від 50 до 250 тисяч на власний бізнес? Реальний досвід тернополян, які вже це зробили

Кошти на бізнес: як відкрити власну справу за підтримки держави. Розповідаємо покроково

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up