Скільки коштує зібратися на пляж? Рахуємо вартість речей для чоловіків та жінок

Скільки коштує зібратися на пляж? Рахуємо вартість речей для чоловіків та жінок
  • Пляжний сезон вже набирає оберти і поки погода тернополян радує не так часто, це дає більше часу для покупки всього необхідного.
  • А для тих, хто ще не знає, що взяти на пляж, «20 хвилин» склали список необхідних речей та порахували їхню вартість.

Всі ціни – з різних інтернет-магазинів. Ми брали до уваги найменшу вартість. 

Речі на пляж для жінок

Крем для засмаги

Відео дня

Must have для кожного походу на пляж. Крем для засмаги дозволить вам не обгоріти та зробить так, щоб після кількох годин на сонці ви не отримали опіків.

Саме крем захищає вас від шкідливого ультрафіолетового випромінювання, але разом з тим дозволяє шкірі засмагнути, але не обгоріти.

Засоби захисту можна придбати і в аптеці. Серед них є окремо засоби для обличчя та тіла, що відрізняються фактором захисту – spf. Він вибирається відповідно до типу шкіри, чим вище фактор захисту, тим краще.

Детальніше про те, як вберегтися від сонячних опіків, читайте в матеріалі:

Як вберегтися від сонячних опіків та в скільки це обійдеться тернополянам?

Сонцезахисні окуляри

Не всі сонцезахисні окуляри можуть вберегти ваші очі від шкідливого ультрафіолетового світла, при чому ціна, не завжди є надійним показником, кажуть експерти.

Обирайте окуляри з УФ-фільтром. Про його наявність ви можете поцікавитися у продавця.

Сумка

Річ також необхідна. У неї ви зможете покласти не тільки необхідні на пляж речі, але й аксесуари та гаджети.

Ціна на пляжні сумки досить різниться, залежно від бренду та самого магазину. Тому тут все на ваш смак та гаманець.

Шорти та футболка

Також керуйтеся своїм смаком. Головне – зручність. Перевагою будуть речі з матеріалу, який швидко висихає після контакту з водою.

Парео

Парео – тонка тканина, яку надягають на купальник різними способами.

Це не тільки стильний елемент вашої пляжної моди. До того ж, воно займає небагато місця у сумці і швидко сохне. А ще одна перевага парео – захист від сонячних променів.

Купальник

Є дуже багато купальників різних форм та вигляду. На власний смак оберіть той, який підходить саме вам.

Щодо ціни, то вона стартує від 160 гривень.

Вєтнамки

Це взуття, яке можна носити не тільки на пляжі, але й вдома, в басейні, на дачі. Щоб обрати якісні в’єтнамки, звертайте увагу на їх підошву. Спробуйте її зігнути, якщо не потріскалася, з великою ймовірністю такі в’єтнамки прослужать вам довго.

Окрім того, обирайте це взуття за розміром, щоб п’ятка не знаходилася поза підошвою.

Речі на пляж для чоловіків

Список всього необхідного на пляж для чоловіків є досить схожим, тому зупинимося на відмінних речах.

Сумка

Вибір чоловічих пляжних сумок досить невеликий. За бажанням цю річ можна замінити на звичайний рюкзак. Якщо ви плануєте йти пішки, а пляж знаходиться досить далеко, рюкзак брати навіть доцільніше.

Шорти

Керуйтеся власним смаком. Як і в жіночих шортах, для чоловічих перевагою буде, якщо вони зроблені з матеріалу, який швидко сохне.

Плавки

Зручність плавок над шортами лиш в тому, що в них легше плавати. А в решті моментів, обирати вам.

Отож, як ми підрахували, весь асортимент необхідних речей на пляж для жінок вартуватиме 920 гривень. Для чоловіків похід на пляж буде дешевшим – 700 гривень.

А скільки ви витрачаєте на речі для пляжу? Пишіть у коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up