Стало відомо, скільки тернополяни заплатять за опалення за грудень

Стало відомо, скільки тернополяни заплатять за опалення за грудень

Платіжка за послуги з централізованого опалення за грудень 2020 року для тернополян зменшиться.

КП «Тернопільтеплокомуненерго»  провело перерахунок нарахування плати за надані послуги з  централізованого опалення для споживачів за грудень 2020 року.

Такі щомісячні перерахунки були здійснені також впродовж опалювального сезону 2019/2020 рр.

Деталі перерахунку за грудень наведені у таблиці:

Відео дня

Види послуг

Одиниці виміру

Вартість послуги  у грудні 2020 року, грн

%

До перерахунку

Після перерахунку

Централізоване опалення при відсутності лічильника ТЕ

в місяць /кв.м

40,64

39,40

- 3,05

Централізоване опалення при наявності лічильника ТЕ

1 Гкал

1746,82

1693,64

- 3,04

"Тернопільтеплокомуненерго" дякує споживачам за своєчасну оплату та просить й надалі проводити розрахунки  до 20 числа поточного місяця, як це передбачено типовим договором.
 

Отримати інформацію про стан розрахунків та подати показники лічильників тернополяни можуть дистанційно за телефонами: 050-710-1578; 095-710-1578; 066-340-1579 або через особистий кабінет на сайті підприємства та через сайти, що приймають платежі, зокрема, http://oplata.te.ua/ або відділення банків та Укрпошти, де проводите оплату.

З питань обслуговування лічильників, телефонуйте: (0352) 25-14-41.

Існують зручні сервіси, з допомогою яких можна легко розібратися з рахунками за комуналку, не виходячи з дому. Багато людей і досі стоять у довжелезних чергах та сплачують велику комісію в банках та на пошті щомісяця. Без нервів та скандалів! Де та як можна заплатити за комуналку, щоб не стояти в черзі
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Igor Novak

    Живу в приватному будинку ,зараз на обігрів 80кв. м. потрібно 250 кубів газу ,в морози 400-500 куб газу . Це приблизно топиться від 4 год.-7 год . газу в сутку.Не важко порахувати (від 2 тис грн,до 4.800 тис грн),а ще вода,світло ,сміття.
  • СТУГНА П

    А таки дійсно фактично погода була такою ж як і в листопаді ,а платіжки відрізняються. За листопад 1400 грн ,а за грудень 1900 грн.
  • Читач00

    в грудні морозу як такого не було, а сума яка набігла,, а що буде в платіжках за січень, коли на Йордань морози обіцяють до -16?
  • Читач30

    Чому не платять власники індивідуального опалення  за тепло, яке вони отримують від труб централізованого  опалення, які транзитом проходять через їхню квартиру.   Завдяки цьому, більшість з них навіть не включали свої котли, коли на дворі була плюсова температура, бо їм достатньо було того , що йшло від труб централізованого опалення. яким вони успішно користуються. Невже цього не знає наша місцева влада.???! Напевно вони і самі це використовують, і їм вигідно не  встановлювати справедливість в цьому питанні. Виходить, що одні живуть за рахунок інших.

    СТУГНА П reply Читач30

    Треба щоб ходили по хатах і перевіряти   чи є на трубах теплоізоляція і чи вона опломбована . Встановити шалені штрафи за зняття теплоізоляції і буде порядок . В тех умовах у всіх хто втановив ІО чітко написано стояки ЦО мають бути заізольовані .

    Igor Step reply Читач30

    Справа а іншому. Проблема в забороні встановлення індивідуального опалення. Тобто реально на опалення квартири потрібно в 2-3 рази менше газу ніж нараховують за централізоване опалення. Тому й заборонили його встановлювати і деруть три шкіри з тих хто залишився на централізованому.

    СТУГНА П reply Igor Step

    Проблема не в встановлені ІО , а в тому ,що старий фонд житлових будинків не передбачений технічно на встановлення ІО для всіх квартир . В першу чергу треба розробити документацію ,провести тех огляд на рівні комісії. Забезпечити вентиляцію ,яка і так відсутня в старих будинках . Треба встановити біля будинку ГРП, замінити газові і водяні стояки на більший діаметр, в будинку ,а це знову ж таки документація , матеріали ,робота ,знищений ремонт на кухні і санвузлі . Необхідно в кожній квартирі встановити газоаналізатор з відсікаючим клапаном тут знову проект , матеріали , окрема проводка до цього аналізатора ,робота . Необхідно на кухнях встановити вікна з квартиркою . А тепер питання ви готові до таких додаткових витрат крім витрат на котел і його обвязку . Ще не факт ,що приймуть такий будинок з ІО через шалені викиди з труб на фасаді і чи всі мешканці виконають ті вимоги ,які прописані в нормативній документації .

    Igor Step reply СТУГНА П

    Питання не в тому чи я, чи мій будинок готовий, питання в тому що це заборонено
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up