Перед Новим роком скуповуються, як перед кінцем світу

Перед Новим роком скуповуються, як перед кінцем світу

Хоч Новий рік вже на носі, за кілька годин до свята люди продовжують змітати продукти з полиць магазинів та супермаркетів. Також тернополяни купують подарунки та ялинки. 

Після завершення корпоративів тернополяни ринули в магазини за покупками на новорічний стіл. Вже третій день в основних супермаркетах та ринках годі пройти. У багатьох магазинах утворилася тиснява. Проте, як каже касир одного з супермаркетів міста, найбільші черги були два-три дні тому. В основному брали алкоголь, м’ясні вироби, овочі і фрукти.

"Здається настає кінець світу, люди купують все", - пишуть тернополяни у соцмережах. Тернополянка Марія каже, що 30 січня в м'ясному кіоску біля її дому люди розібрали всю ковбасу для олів'є.

-  Залишилася лише найдешевша і шматок надорожчої, - каже жінка. - Продавець сказала, що зранку 31 січня привезуть ще. 

Відео дня

На центральному ринку, людей також багато, люди купують все, - від прикрас на ялинку до різних самоликів на новорічний стіл.

- Основні продукти ми придбали ще вчора, сьогодні лише добираємо овочі та фрукти, щоб були свіжі, - каже тернополянка Зоряна, що прийшла на ринок. - До речі, ціни на фрукти просто кусаються. 

Не лише продукти сьогодні тернополяни купують, а й подарунки під ялинку.
- Я синові ще не вибрав подарунка під новорічну ялинку, від самого ранку бігаю по ринку зі списком, який мені ще кілька днів тому написала дружина. Мені вже голова запаморочилася від різноманіття продуктів та цін. Тішить одне - наразі зіпсованого нічого не підсунули. Але дружина вдома всеодно щось не то знайде, - жартома каже тернополянин Роман.

Нагадаємо, що у період новорічних застіль дуже легко набрати зайву вагу. Тому аби зберегти фігуру варто від деяких страв просто відмовитися. 

Як ми вже раніше писали, перед святами тернополяни скаржаться, мовляв часто у магазинах продавці пропонують несвіжу продукцію. Особливо її багато перед новорічними та різдвяними святами, коли люди з полиць магазинів змітають все. Журналісти “20 хвилин” здійснили рейд основними продуктовими магазинами міста. Перевірили, чи якісні та свіжі продукти продають на полицях популярних у місті магазинів та маркетів.

"Як працюватимуть основні продуктові магазини у місті під час новорічних та різдвяних свят"

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Ірина Жижіна

    Що таке Новий рік? Це просто заміна останньої цифри, а життя  яким було, таким і залишається, змін на щось нове немає, навпаки, тільки гірше. Так що не бачу сенсу так ряно спустошувати прилавки  і витрачати гроші.
  • Петя

    Таке враження, що той  хто це писав  ніколи раніше не заходив в супермакет - те що є на фотках так виглядає звичайний там робочий день.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up