Тернополяни можуть оплатити за газ за допомогою єдиної квитанції eps.org.ua

Тернополяни можуть оплатити за газ за допомогою єдиної квитанції eps.org.ua

Що треба знати про єдину квитанцію eps.org.ua та платежі компанії «Нафтогаз України» — читайте у матеріалі.

Оплатити за спожитий природний газ можна за допомогою єдиної квитанції eps.org.ua на базі «Приват Банку», в додатках А-Банку та MONO банку, а також через партнера компанії IPAY через сервіси Apple Pay та Google Pay. Всі комунальні платежі приймаються без комісії.

Про це повідомляє Тернопіль житлово-комунальний.

Мешканців Тернополя та інших міст України автоматично перевели до нового постачальника газу. Йдеться про споживачів «постачальника останньої надії», яким визначено газопостачальну компанію «Нафтогаз України». Споживачів приєднали до річного тарифного плану «Фіксований» з ціною 7,96 грн/куб. м (з ПДВ без вартості транспортування). 

Відео дня

Директор «Укрспецінформ» Михайло Шидлівський розповів, що платежі, здійснені через «Укрпошту» чи «Ощадбанк» не будуть одразу відображатися в електронному кабінеті. Вони з’являться вже у наступному місяці після розрахункового, коли «Нафтогаз» отримає кошти та здійснить нові нарахування.

Нагадаємо, що у травні тернополяни почали отримувати побутовий газ у свої квартири та будинки від іншого постачальника. Ним стала компанія «Нафтогаз Україна». Тож платити тепер доведеться їм.

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up