ТОП найдорожчих будинків у Тернопільському районі: як виглядають та скільки вартують?

ТОП найдорожчих будинків у Тернопільському районі: як виглядають та скільки вартують?
  • Придбати приватний будинок – точно недешеве задоволення. Деякі власники виставляють цінник на цю нерухомість просто захмарну. Але чи вартує вона того?
  • Ми поспілкувалися з власником будинку та ріелторами і перевірили, за скільки продають найдорожчі маєтки в Тернопільському районі.

Перевірку здійснили за допомогою сайту DOM.Ria. Обирали лише приватні будинки, що вже здали в експлуатацію, та відібрали п'ять найдорожчих.

5 місце

Будинок в районі Східний. Вартість – 260 тисяч доларів

Приватний цегляний будинок загальною площею 450 метрів квадратних. З ремонтом та індивідуальним опаленням. Площа ділянки шість соток.

Відео дня

В описі будинку йдеться, що це дуже хороша пропозиція для великої сім’ї. Затишне та зручне місце розташування, що суттєво дозволить зекономити час на проїзд в будь-яку точку міста.

На прибудинковій території також є невеликий сад.

4 місце

Будинок в селі Байківці. Вартість – 267 тисяч доларів

Приватний цегляний будинок загальною площею 250 метрів квадратних в елітному районі. З централізованим опаленням.

Нам вдалося зв’язатися з ріелтором, та обіцяла передзвонити пізніше.

Тому пропонуємо дізнатися більше про будинок з його опису на сайті. В якому йдеться про те, що будинок будували для власних потреб, а тому стіни досить товсті. Є підвал.

Також в будинку встановлена сигналізація та відеоспостереження.

3 місце

Будинок в районі Східний. Вартість – 290 тисяч доларів

В описі про будинок зазначають, що на території, площею 9,5 соток знаходяться два будинки. Можливий обмін на двокімнатну квартиру

Ріелтор в розмові з журналістом розповіла, що менший будинок збудували у 2008 році, а більший реконструювали в тому ж 2008 році. Там може проживати велике сімейство.

– Чи можна було б в будинку провести одну ніч, аби оцінити атмосферу? – запитуємо.

– Такого ми не практикуємо. Ви можете завітати ввечері, аби оцінити будинок, – відповідає ріелтор.

Оплачувати вартість будинку потрібно одразу всю суму. Термін заселення після оплати вже узгоджуватиме покупець та продавець.

В будинку, до слова, поки проживає його власник.

На прохання розповісти більше про господарів, ріелтор відповіла, що це «дуже хороші, приємні люди. Будували будинок собі та своїм дітям. Та діти звідси далеко і для двох власників площа є завеликою».

2 місце

Будинок в районі Центр. Вартість – 375 тисяч доларів

Також приватний цегляний будинок, який будували в 2001-2010 роках. На відміну від інших, будинок продає сам власник, а не через ріелторів.

Площа маєтку 393 метри квадратні. Є дві кухні, дві ванни, три душові та п’ять туалетів, а також великий гараж із стічною каналізацією на два авто.

У розмові власник виявився досить приємною людиною, запропонував оглянути будинок в зручний для нас час, а на запитання чи можна провести в будинку ніч, аби зрозуміти його ауру він одразу погодився.

– За комунальні послуги плачу як за двокімнатну квартиру, тобто будинок економний, – пояснив він.

Земля знаходиться в приватній власності, є відпочинкова зона, невеликий сад.

Придбати будинок можна як оплатою відразу, так і частинами.

1 місце

Будинок в селі Біла. Вартість – 1 мільйон 280 тисяч доларів

Будинок на порядок дорожчий за інші.

Це мальовничий маєток в стилі пізній ампір на березі власного ставка з островом та альтанкою. Кімнати по 60-80 квадратних метрів.

Оздоблений ліпниною ручної роботи визнаних майстрів, гватемальським та італійським мармуром. Камін найбільший в Україні.

Територія оздоблена статуями. Доріжки вимощені бруківкою. При вході міні ставок з коропами кої.

Продається разом з усіма меблями ручної роботи, усією побутовою технікою, дорогим посудом та ін. Будинок повністю обладнаний, документи готові. Забудова 2020 року.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Julia Vynnyk

    Тільки номер 2 вартий тих грошей які просять.
  • Taras Ferisart

    За мільйон можна купити на березі океану і дивитися кожного ранку на красу, а не як сусіди сапають город
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up