У Тернополі змінили умови проїзду на дачі для пільговиків

У Тернополі змінили умови проїзду на дачі для пільговиків

З 1 червня до 15 жовтня 2023 року для власників пільгової «Соціальної карти тернополянина» буде безкоштовним проїзд на маршруті №33 та на сезонному спеціальному маршруті «вул Львівська - Другі дачі», які курсують до садівничих товариств, згідно з діючими, узгодженими розкладами.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Зокрема, перевезення до садівничих товариств «Галичанка», «Домобудівник» та ін., розташованих на Львівському шосе, передбачатимуть безоплатні перевезення пасажирів – пільговиків  при пред’явленні пільгової «Соціальної карти Тернополянина» та посвідчення встановленого зразка на сезонному маршруті «вул. Львівська- Другі дачі».

Також пільгові категорії тернополян матимуть можливість безоплатного проїзду за «Соціальною картою Тернополянина»,  при здійсненні перевезень автобусом маршруту №33, відповідно до затвердженого розкладу руху,  до садівничих товариств «Ветеран», «Вітамін» та ін., розташованих за геріатричним будинком-інтернатом.

Відео дня

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що проїзд за маршрутом  №33 коштував 12 грн в один бік. А перевезення пільговиків не було передбачене. Тобто, усі пасажири платили повну вартість проїзду.

Довідка
Сезонний автобусний маршрут №33 відновили з 24 квітня. Автобус вирушає від видавництва «Збруч» до дачних ділянок, які знаходяться біля геріатричного будинку-інтернату («Петриківські дачі»). Наразі на маршруті здійснюють шість оборотних рейсів, а при збільшені пасажиропотоку відповідно буде збільшена і кількість рейсів (торік їх було вісім).
Курсує автобусний маршрут №33 за таким графіком:
від видавництва «Збруч»: 07:00, 08:00, 10:00, 14:00, 16:00, 18:00; 
від дачних ділянок «Ветеран»: 07:30, 08:30, 10:30, 14:30, 16:30, 18:30.
Графік руху до «Других дач» — уточнюємо в міській раді. Щойно отримаємо відповідь, опублікуємо.

 

Читайте також:

Маршрутка №33 у Тернополі знову курсує до «Петриківських дач» — графік

На дачу і з дачі – за 24 гривні. Почала курсувати маршрутка №33. Є графік руху

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up