Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Ми відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Перекладач та оператор чату в шлюбне агентство
10000 грн - зарплата
Міжнародне шлюбне агентство M-Brides, в зв'язку з постійним розширенням бази найкрасивіших дівчат, оголошує набір на постійну роботу перекладачів англійської мови.
Вимоги до працівника: високий рівень знання англійської мови, висока швидкість набору тексту, грамотність і комунікабельність, вік кандидата на займану посаду 18-35 років тощо.

Торговий представник з авто
9000 грн - зарплата
Торговий дім “Щедро” запрошує на роботу торгового представника з авто.
Функціональні обов'язки: підтримка і розвиток клієнтської бази, виконання плану продаж, ведення переговорів та звітної документації.

Торговий представник FMCG
7000 грн - зарплата
Національний дистрибутор в сфері товарів FMCG "ФОРВАРД СВ"  запрошує в свою команду активного, наполегливого, та прагнучого добре заробляти торгового представника з автомобілем.
Функціональні обов'язки: розвиток брендів на території області, активний пошук і залучення нових клієнтів, проведення переговорів, презентацій, укладання договорів, відстеження умов їх виконання тощо. 

Відео дня

Адміністратор в шлюбне агентство
6000 грн - зарплата
Міжнародне шлюбне агентство «IFLove» у зв'язку з розширенням штату шукає менеджера (адміністратора) з досвідом роботи в даній сфері або чітким уявленням, як працює агентство такого типу.
Функціональні обов'язки: проведення співбесід, навчання перекладачів і клієнток користування послугами агенства, пошук нових клієнток і перекладачів, ведення бази клієнтів, організація фотосесій тощо.

Продавець-консультант магазин «Садівник»
5000 грн - зарплата
ФОП Панжар Л.В. на повну чи часткову зайнятість потрібен продавець-консультант в магазин «Садівник», для роботи: на касі та у залі, роботи з накладними, надходження товару, обслуговування покупців, підтримка магазину в чистоті та ін.
Вимоги до працівника: дівчина, 25−40 років, приємна зовнішність, без шкідливих звичок, знання комп`ютера.

Помічник керівника
5000 грн - зарплата
ФОП  Зайцев О.П. запрошує на повну зайнятість дівчину з приємною зовнішністю віком 25-32 років. Дівчина повинна грамотно розмовляти, досконало володіти українською та російської мовами тощо.
Функціональні обов'язки: допомога в проведенні переговорів, проведення стажування працівників, робота з клієнтами, відрядження по Україні та виконання різних доручень керівника тощо.

Офіціант
5000 грн - зарплата
ТОВ “Голд лото Україна” потрібні молоді енергійні, зацікавлені в роботі люди. Підприємство готове працевлаштувати студентів. Досвід необов’язковий. Позмінний робочий день і ніч. Можна брати тільки нічні зміни або денні. Заробітна плата від 5000грн.+ чайові.
Функціональні обов'язки: зустріч і обслуговування клієнтів; утримання порядку і чистоти на робочому місці і на території клубу, користування комп’ютером на рівні користувача

Продавець-консультант ТРЦ "Подоляни"
5000 грн - зарплата
Торгова мережа Pocket Store запрошує на постійну роботу продавця-консультанта з продажу аксесуарів до мобільних телефонів в ТРЦ «Подоляни», 1-й поверх, біля Алло.
Графік роботи: 2 робочих / 2 вихідних або за домовленістю з напарницею
з 10:00 до 20:00

Продавець-консультант в меблевий салон
4500 грн - зарплата
Мережа роздрібних магазинів «Територія сну» оголошує про відкриття конкурсу на вакансію продавець-консультант в меблевий салон для: консультування покупців і продажі товару, прийому і викладці товару, оформлення торгово-виставкового залу і вітрин відповідно до встановлених стандартів компанії тощо/
Вимоги до працівника: дівчата та жінки віком 23 - 45 років (кандидатам з вищою освітою буде віддаватися перевага), досвід роботи в роздрібних продажах (промгруппа), знання стандартів обслуговування, навички роботи в 1С (бажано).

Комплектувальник на склад готової продукції
4200 грн - зарплата
Група компаній "Глобино” на повну зайнятість потрібен комплектувальник на склад готової продукції для складання продукції по замовленнях, переміщення продукції по склад тощо.
Вимоги до працівника: наявність санітарної книги, фізична підготовленність.

Менеджер з підбору персоналу
4000 грн - зарплата
Бізнес-школа OVITTA яка проводить навчання та тренінги для керівників та власників бізнесу, запрошує до співпраці менеджера з підбору персоналу для: пошуку кандидатів на відкриті вакансії, проведення телефонного інтерв'ю згідно ключових вимог до кандидатів, первинної оцінки кандидатів тощо.
Вимоги до працівника:  досвід роботи в сфері підбору персоналу — від 1 року; практичний досвід результативного пошуку і підбору персоналу; навички роботи із ПК (Office, електронна пошта).

Інженер з ремонту офісної техніки
3000 грн - зарплата
“ГІГАБАЙТ+” запрошує на роботу інженера з ремонту принтерів, БФП та іншої офісної техніки. Кандидат на посаду повинен мати досвід роботи в ремонті комп'ютерної та офісної техніки, вміння діагностувати несправності та бути відповідальним.
Функціональні обов'язки: заправка картриджів, ремонт принтерів та БФП, встановлення СНПЧ на струменеві принтери та БФП, поблочний ремонт ПК та ноутбуків (заміна запчастин), налаштування ОС на ПК та ноутбуках тощо.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Тамара Цвіркунець

    "...Проведення стажування працівників! Робота з клієнтами! Ще й відрядження по Україні та виконання різних доручень керівника..."!!! - Файна робота і мабуть, що цікава буде в тої молодої дівчини, що піде допомагати ФОПу Зайцеву =) Ех, де мої  25....

    Niko reply Тамара Цвіркунець

    а що, вже пенсія на носі?

    Федір Пуцько reply Тамара Цвіркунець

    Тамарочка, завідуйте мовчки
  • Veronika Gavrylyak

    ось ця "Зайцева" що буцімто шукає помічника керівника- це лохотрон чистої води! Мало того що ця дама невихована стєрва! На справді це вакансія ніякого не помічника керівника! А банального оператора в кол.центр! І більше того, стажування 2 тижні БЕЗКОШТОВНЕ, ну а через 2 тижні вам скажуть "до побачення" і знайдуть нових! На моїй пам'яті ця типу "вакансія" висить вже більше 5 міс!

    Марічка Чарівничка reply Veronika Gavrylyak

    треба змінювати наше трудове законодавство, для того аби за кожен день стажування роботодавець людині виплачував певну суму грошей...

    Марічка Чарівничка reply Марічка Чарівничка

    думаю аж тоді таких зловживань не буде з боку роботодавця
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up