Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Вакансії тижня у Тернополі: кого шукають і які зарплати пропонують

Журналісти "20 хвилин" проаналізували вакансії на сайтах з пошуку роботи. Відібрали ті оголошення, у яких роботодавці зазначили рівень зарплати і вимоги до роботи.

Роботи у Тернополі вистачить усім хто хоче працювати. На місцевому ринку праці здебільшого роботодавці шукають працівників робітничих професій. Ми дослідили пропозиції роботодавців на тернопільскому ринку праці на різних сайтах з пошуку роботи. На www.work.ua цього тижня актуально 954 вакансій, а на www.rabota.ua - 766. Найбільш оплачувані є наступні професії: ІТ-спеціаліст, директор виробництва, інженер-механік, оператор трубної лінії, ператора станка з ЧПУ та  торговий представник. Найменш оплачувані - охоронець та прибиральниця.


ІТ-спеціаліст 
50 000 грн - зарплата 

Компанія Soft-Group запрошує на роботу талановитого Ruby on Rails developer, Python developer, PHP developer, Magento developer та Java developer для роботи у великому колективі в сучасному офісі в місті Тернопіль.

Умови праці: графік роботи: 7 годин на день сб-нд + офіційні свята - вихідні, навчання та тренінги за рахунок компанії, робота в затишному офісі, перспектива динамічного кар'єрного росту.

Відео дня

Директор виробництва
25 000 грн - зарплата

ТОВ “Терполімергаз” запрошує на роботу Директор виробництва з досвідом роботи не менше двох років. Разом з тим, підприємство запрошує фахівців на посаду Інженер-механіка - 20 тис. грн зарплата, оператор трубної лінії - 16 тис. грн, оператора станка з ЧПУ - 13 тис. грн, бригадира - 10 тис. грн
Функціональні обов'язки: організація роботи підприємства з «нуля»; підбір та навчання кваліфікованого персоналу тощо.


Торговий представник
12 000 грн - зарплата

ТОВ “Партнер ЮА” запрошує на роботу торговий представник з автомобілем.
Функціональні обов'язки: виконання планів продаж; співпраця з існуючими та залучення нових клієнтів; контроль дебіторської заборгованості.


Менеджер з продажу
11 000 грн - зарплата

Компанія-виробник “Алеф” запрошує до співпраці Менеджерів з продажу сільськогосподарської техніки.
Функціональні обов'язки: пошук і залучення нових клієнтів, забезпечення роботи з існуючою клієнтською базою, проведення переговорів, особистих зустрічей з потенційними клієнтами тощо.


Супервайзер
10 000 грн - зарплата

ГК “Глобино” запрощує на роботу супервайзера.
Функціональні обов'язки: виконання кількісних і якісних показників по об'єму продаж і покриттю території; формування ефективної команди (підбір, навчання, мотивація торгових представників) тощо.


Сервісний інженер
10 000 грн - зарплата

Компанія ТОВ «Агроаксіал» запрошує на постійну роботу інженера по ремонту і обслуговуванню сільськогосподарської техніки.
Функціональні обов'язки: діагностика, виявлення можливих причин несправності с/г техніки; технічне обслуговування і ремонт с/г техніки тощо.


Адміністратор
10 000 грн - зарплата

Міжнародне шлюбне агентство «IFLove» шукає менеджера (адміністратора) з досвідом роботи в даній сфері або чітким уявленням, як це працює.
Вимоги до кандидата: знання англійської мови не нижче середнього, комунікабельність (уміння організувати людей і роботу), навички PR-менеджменту.


Бренд-менеджер
8 000 грн - зарплата

Компанія-дистрибюторпродуктів харчування та побутової хімії  “Illa” запрошує на роботу на посаду керівника торгового напрямку.
Вимоги до кандидата: знання 1С бухгалтерії, продуктів Microsoft Office; комунікабельність, відповідальність, уважність до деталей, аналітичні здібності, організованість, стресостійкість.


Складальник меблів
7 000 грн - зарплата

ТОВ “Тернопільська меблева фабрика” запрошує на виробництво складальника меблів.
Вимоги до кандидата: чоловік 20-45 років, досвід роботи від 1 року.


Будівельник
7 000 грн - зарплата

“Мясная лавка” запрошує на роботу будівельника.
Вимоги до кандидата: досвід роботи в будівництві, відповідальність, порядність, професіоналізм.


Перекладач
7 000 грн - зарплата

Компанія 4writers Research Grouр, що надає послуги з написання академічних робіт на англійській мові оголошує набір перекладачів Англійської мови для віддаленої роботи.
Вимоги до кандидата: вільне володіння англійською мовою, вміння знаходити необхідну інформацію, чітко викладати свої думки і слідувати вимогам замовника.


Водій вантажного автомобіля
7 000 грн - зарплата

ФОП Кащак Я.Г. запрошує на посаду водія.
Вимоги до кандидата: посвідчення водія категорія “С”, “Е”, досвід роботи на вантажних автомобілях (бажано самоскиди) більше 5 років.


Водій таксі
7 000 грн - зарплата

ФОП Хлєбан Д.В. запрошує на роботу водіїв категорії “В”.
Вимоги до кандидата: можна без досвіду.


Бухгалтер
7 000 грн - зарплата

“Територія взуття” запрошує на роботу бухгалтера.
Вимоги до кандидата: формування і подання бухгалтерської та податкової звітності; досвід роботи з первинною документацією; впевнений користувач ПК, Бухгалтерія 1С, Клієнт-Банк.


Продавец-консультант
6 500 грн - зарплата

“Територія сну” запрошує на роботу продавеців-консультантів в меблевий салон.
Функціональні обов'язки: професійне консультування покупців і продаж товару, виконання плану за обсягом продажів, робота в базі 1С.


Різноробочий
6 000 грн - зарплата

ФОП Покровский В.А., в діючій ковбасний цех по виробництву та реалізації ковбасних виробів запрошує на постійну роботу різноробочого.


Зварювальник
5 000 грн - зарплата

ТОВ “Нове Місто–ТМК”, що спеціалізується на виробництві, проектуванні та продажу сталевих кованих виробів та елементів «Стара Кузня» оголошується конкурс на посаду зварювальника напівавтоматом. 
Вимоги до кандидата: досвід роботи з виготовлення металоконструкцій з елементами художньої ковки та зварювання напівавтоматом.


Візажист
5 000 грн - зарплата

Салон “Фризура” запрошує на роботу візажиста.
Вимоги до кандидата: комунікабельність, професійні навики тощо.


Охоронець
4 000 грн - зарплата

Компанія «УНЛ» відкриває вакансію на посаду охоронця.
Вимоги до кандидата: досвід роботи (бажано, але не обов’язково), активність, ввічливість і комунікабельність.


Прибиральниця
2 500 грн - зарплата 

Ресторація “Мамонт” візьмемо в команду енергіну, відповідальну, з почуттям гумору жінку до 50 років на посаду прибиральниці. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up