Відкритий простір для підприємців «OPEN SPACE» в Тернополі планують облаштувати вже цього року

Відкритий простір для підприємців «OPEN SPACE» в Тернополі планують облаштувати вже цього року

До бюджету Тернопільської громади на 2024 рік внесли зміни. Завдяки збільшенню дохідної частини бюджету, міська рада спрямує кошти на реалізацію ініціативи «Підприємцем бути легко».

2 лютого на засіданні сесії Тернопільської міської ради депутати внесли зміни до бюджету Тернопільської міської територіальної громади на 2024 рік.

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Рішенням збільшується дохідна частини бюджету на суму 19 000,0 тис. грн, за рахунок реалізації програм допомоги і грантів Європейського Союзу, урядів іноземних держав, міжнародних організацій, донорських установ і спрямовуються кошти Тернопільській міській раді на реалізацію проєкту «Підтримка Тернопільської міської ради для економічного відновлення шляхом реалізації місцевої ініціативи «Підприємцем бути легко».

Відео дня

У межах проєкту планується облаштувати у Тернополі в 2024 році відкритий простір для підприємців «OPEN SPACE».

Окрім того, проводиться внутрішній перерозподіл по головних розпорядниках коштів.

Приміщення — в центрі Тернополя

Нагадаємо, про створення простору для підприємців міська рада повідомляла ще в серпні минулого року. Тоді на засіданні виконавчого комітету вирішили прийняти у комунальну власність приміщення площею 1830 м2 за адресою вул. Андрея Шептицького для облаштування простору для роботи підприємців «Open Space». Тоді зазначалося, що у Тернополі буде реалізовуватися місцева ініціатива «Підприємцем бути легко» в рамках проекту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)», який реалізується ПРООН в Україні та фінансується урядом Німеччини.

На території «Open Space» планувалося облаштувати конференц-зал, місця для роботи підприємців та зацікавлених осіб, шоурум тощо.

Довідка
Бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2024  рік прийняли 15 грудня 2024 року. Як повідомляли в міській раді, доходи бюджетну громади на 2024 рік в цілому заплановано в сумі 3 402,4 млн грн (з урахуванням освітньої субвенції та інших трансфертів). 

 

Читайте також:

Макарони по 96, а картопля по 25: чому в закупівлях для шкіл і садків ціни вищі, ніж у магазинах

Депутати затвердили бюджет Тернопільської громади на 2024 рік: скільки піде на освіту, медицину, ЗСУ

Рада ухвалила бюджет на 2024 рік: якими будуть мінімальна зарплата, пенсії, прожитковий мінімум, субсидії

Відкритий простір для підприємців облаштують у Тернополі

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Nin Ja

    Із циклу: для дебілів. 20 хвилин, не падайте на надалівське дно

keyboard_arrow_up