“На перехресті Злуки і Текстильної все в ямах, калюжах і болоті”, обурюються тернополяни

“На перехресті Злуки і Текстильної все в ямах, калюжах і болоті”, обурюються тернополяни

Нову доріжку за немалі гроші облаштувати на вул. Текстильна та пр. Злуки, проте тернополяни скаржаться, що на неї неможливо вийти, не потрапивши спершу у калюжі та болото

В редакцію “20 хвилин” звернулися жителі проспекту Злуки та вул. Текстильна зі скаргою на ями та калюжі. Буквально місяць тому в цьому районі облаштували пішохідну доріжку та перехід. Однак люди скаржаться, що на доріжку неможливо вийти, не потрапивши спершу в болото та ями. 

Крім того, на зупинці, що навпроти будинку Злуки 1, люди не можуть пройти від зупинки до пішохідного переходу, оскільки там також болото та калюжі. А на алеї, що біля ВАТ "Тернопільобленерго", а саме від зупинки, що на пр. Злуки, 1 і до “Автотехсервісу”, також багато болота та калюж. 

Відео дня

Окрім зазначеного, тернополяни кажуть, що поблизу магазину “Текстильник” та “Варенична” не можливо ні пройти, ні проїхати такі ями і калюжі. 

- Такого стану дороги тут ще не було, тут завжди був порядок, сьогодні ж тут все в ямах, калюжах і болоті - просто жах, тут не можливо ні пройти, ні проїхати, - обурюється Михайло Степанович, який мешкає на Текстильна, 2. - З будинку не можливо вийти і дійти у магазин “Текстильник” чи далі - “Універсам”. А ввечері можна ногу підвернути, ями в 15-20 см глибиною. 

Те що не можливо із зупинки перейти на новий пішохідний перехід розповідає мешканка будинку Злуки, 7.

- Восени біля нас зробили дуже гарний пішохідний перехід з бруківки, який веде від зупинки на пр. Злуки,1 і до меблевої фабрики, - розповідає тернополянка Зоряна Руденко.- Однак в нас все як завжди, картинка гарна, але щоб потрапити із зупинки на пішохідний перехід треба володіти навиками еквілібристики, і вміло іти по тоненькому бордюру, аби не впасти з однієї сторони у калюжу, а з іншої сторони у болото. 

Жінка вважає, що підсипати щебнем ями не так важко чи дорого, адже машина відсіву чи щебню вартує близько 400-500 грн.

- Заїзд від  вареничної, що на пр. Злуки,1 вже цього року мають ремонтувати оскільки його мали включити у так звані титульні списки, - зазначив керівник тамтешнього обслуговуючого підприємства ПП “Тернопіль Ком-Сервіс” Юрій Вересюк.

Ця проблема мені відома, коментує ситуацію депутат місцевої ради, в округ якого входе вул. Текстильна, 2 Роман Навроцький. 

- Коли робили облаштування велодоріжки не врахували підходу до будинку вул. Текстильна, 2 та на пр. Злуки, 1.Я спілкувався з начальником управління ЖКГ і він мені повідомив, що вони думають зараз як цю проблему вирішити. Представник управління ЖКГ повинен виїхати на місце і скласти кошторис робіт, котрі вартувало б зробити, - додає він.

Щодо нової доріжки, то бюджету міста вона обійшлася майже в 100 000 грн. Торги на “Поточний ремонт пішохідного переходу по вул. Текстильній в м. Тернополі”  провели 31 жовтня 2017 року. Тендерна комісія переможцем обрала підприємця Ігоря Дідушка з пропозицією в 91 468 грн.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (11)
  • Anonymous

    "депутат місцевої ради, в округ якого ВХОДЕ вул. Текстильна, 2".  ВХОДЕ!!! о, як!Входе і веходе. Нові правила правопису!
  • тойво

    та чекайте,весною дороблять.та ж не все зразу.багато фоток тих ям які там завжди були.

    от таки саме краще.хай би нічого взагалі не робили.все тим людям шось не так.
  • Tarnopol Mst

    Бандера прийде - порядок наведе !
  • Герасимчук Ростислав

    Все місто ніби з гівна, коли ляє дощ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up