Як живеться екс-ДАІшникам у Тернополі

Як живеться екс-ДАІшникам у Тернополі

Наче в Бога за пазухою почувають себе екс-ДАІшники у нашій області. Нові службові авто, кращі земельні ділянки… - все їм.

До рук активістів «Автомайдану» потрапили цікаві документи. Зокрема рішеннями № 7/14/155 та 7/14/156 міська рада Тернополя надала чималий шмат землі у зеленій зоні в межах нашого міста колишнім поліцейським, які не пройшли переатестацію. Серед них екс-виконуючий обов’язки начальника Тернопільського відділу поліції, екс-заступник головного ДАІвця області Олег Турлай.

Поновився на посаді через суд

- Пан Турлай свого часу перебував у полі зору «Автомайдану», - зауважують автомоайданівці. - Восени 2016 р. він не пройшов атестаційну комісію Міністерства внутрішніх справ і був звільнений.

Відео дня

 

Колишній правоохоронець поновився на посаду через суд. Згодом Олега Турлая затримали за кермом у нетверезому стані і звільнили. 

- Іншим щасливим власником земельної ділянки під будівництво в районі Нового Світу, на вул. С.Наливайка став начальник відділу безпеки дорожнього руху управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в області - Володимир Зигрій, - наголошують автомайданівці.

До слова, активісти «Автомайдану» ідентифікували ділянку, яку міська рада надала під забудову правоохоронцям з підмоченою репутацією. 

- Для того аби почати бідівництво на цих ділянках, потрібно буде вирубати чимало зелених насаджень, - кажуть активісти. 

Прикро й те, що так званим правоохоронцям надали “злачні” земельні ділянки в межах міста, а учасникам АТО хтозна-де. 

Пересів з Лади на Mitsubishi Outlander за 1,6 млн. грн

Інший екс-ДАІвець, який став одним з 18 щасливчиків у області, що отримав новенький еко-позашляховик Mitsubishi Outlander вартістю в понад 1,6 млн. грн від самого Президента України - поліцейський Зборівського відділення поліції Анатолій Корнатий. Більше того, пан Корнатий нещодавно на новенькому позашляховику відкрив сафарі на водіїв-іноземців.

Як ми вже раніше писали, в редакцію “20 хвилин” звернувся тернопільський водій Василь Козлюк, який зафіксував на відео як місяць тому екс-ДАІшніки Анатолій Корнатий та Ярослав Гейко вимагали від водія дві буханки хліба на одній з доріг Зборова.

- Тепер пан Корнатий з старенької “Лади” пересів на елітний патрульний позашляховик Mitsubishi Outlander, - каже водій-активіст Василь. - Проте смаки патрульних змінилися, вони не полюють на пікапи, що возять пиріжки, а ловлять іноземців та вилучають у них права.

До слова, тернополянин 26 липня зафіксував на відео та фото, як колишній ДАІшник Анатолій Корнатий, а тепер Нова патрульна поліція впіймав водія-іноземця на одній з доріг Зборова, та видерши у нього права тримав іноземця у патрульному авто, щось від нього вимагаючи.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up