Metallica і Nirvana на бандурі та баяні. B&B Project порвав тернополян

Metallica і Nirvana на бандурі та баяні. B&B Project порвав тернополян

Глядачі гучно аплодували та ледь стримувались, аби не затанцювати під улюблені хіти. Так 21 квітня у обласній філармонії пройшов концерт кавер-гурту B&B Project.  На сцені і у залі було дуже гаряче.

 Музиканти зіграли власні композиції та кавери на українські та закордонні хіти. У виконанні бандури (Тетяна Мазур) та баяна (Сергій Шамрай), а також електро-контрабасу (Ростислав Гірник) та барабана (Костя Марко) можна було почути: Nothing else matters (Metallica), Smells like teen spirit (Nirvana), “Лібертанго» (Астор П’яцолла) «Спи собі сама» («Скрябін»), The show must go on (Queen), «Весна» («Воплі Відоплясова»). Представив B&B Project у Тернополі і прем'єру – власну композицію «Веснянка».

Музиканти розповіли, що в Тернополі вони вперше. І просто закохалися у наше місто. А після концерту закохалися і в тернополян. Адже глядачі прийняли гурт дуже тепло. І звісно не дозволили музикантам покинути сцену без композиції «на біс».

Відео дня

Одним із сюрпризів, яким гурт дивував тернопільських глядачів, було виконання саундтреку до улюбленого багатьма серіалу «Шерлок».

- Ми ще ті кіномани, - каже Тетяна Мазур. -  І коли дивимось новий серіал, одразу хочемо зіграти його саундтрек. І ось під наш приціл потрапив «Шерлок».

Нагадаємо, B&B Project (Bandura & Bayan Project) — кавер-гурт, який популяризує українські народні інструменти. Гурт заснований у березні 2015 року. Тетяна Мазур та Сергій Шамрай познайомилися в Національній музичній академії України ім. П. І. Чайковського, де навчаються.

Перший кавер цього колективу Nothinge else metter (Metallica) зібрав за тиждень біля 300 000 переглядів на YouTube. Наразі позначка глядачів "B & B Project" перетнула межу 3-х мільйонів. А гурт активно виступає з концертами в Україні та закордоном.

До речі, один з учасників гурту, барабанщик Костя Марко – тернополянин, студент музичного училища ім. Соломії Крушельницької. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up