20 тисяч гривент втратила жителька Тернопільщини після "десанту" ромів

20 тисяч гривент втратила жителька Тернопільщини після "десанту" ромів

У жительки Бучаччини викрали майже 20 тисяч гривень. Поліцейські розшукують крадіїв.

Зі слів потерпілої, вона мешкає разом із хворою сестрою. Найімовірніше, остання й пустила до хати невідомих, коли заявниці не було вдома. Бо односельці розповідають, що бачили як напередодні вулицями ходили невідомі особи ромської національності.

Потерпіла втратила десять тисяч гривень понад триста євро та сотню американських доларів, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Поліцейські звертаються до жителів краю, особливо мешканців сіл, бути вкрай обережними, не залишати відчиненими помешкання, ключі не ховати під килимками чи в інших доступних місцях, й на поріг не пускати незнайомців, хай би з якою вигідною пропозицією чи щемливою історією вони до вас просилися.  

Відео дня

Випадки, коли в село заїжджають особи ромською національності і після їхнього візиту хтось втрачає майно, – трапляються доволі часто.

Щойно правоохоронці встановлюють особи одних крадійок, як з’являються нові. Невеликими групами вони нишпорять селами, нібито скупляючи чи продаючи дрібний крам, а насправді шукають незамкнені хати. Від таких пройдисвіток нещодавно потерпів 90-річний житель Зборова. Посеред дня, поки господар дрімав, з його хати злодійки винесли близько 150 тисяч гривень у різній валюті та декілька ювелірних виробів, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Тому щойно побачили у своєму населеному пункті невідомих –телефонуйте на 102.

Читайте також На Тернопільщині розшукують двох смаглявих жінок, які викрали з хати пенсіонера 150 тисяч
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • гср

    називаються роми, а поводяться ну точно як цигани!
  • Антон

    Давайте і далі будемо толерантні до йобаних циган хай і далі у нас крадуть а поліції пофігу
  • Хтось

    Коли ж вже ті заголовки будуть без помилок?
  • Ай не не ай не не не:)

    Коли рак на горі свисне :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up