65-річний чоловік з Великих Бірок до смерті побив односельця — поліція

65-річний чоловік з Великих Бірок до смерті побив односельця — поліція

У Беликих Бірках чоловіки разом розпивали алкогольні напої і під час суперечки господар помешкання побив гостя, від чого той помер на місці події.

65-річного чоловіка з Великих Бірок підозрюють у смерті односельчанина. Чоловік побив гостя під час п'яної суперечки. Від травм той помер.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

Про мертвого чоловіка 1979 року народження поліцію повідомили медики швидкої.

Відео дня

На місці події правоохоронці виявили значні тілесні ушкодженняна на видимих ділянках тіла 44-річного чоловіка, що вказували на ознаки насильницької смерті потерпілого. Проте господар помешкання твердив, що сусід прийшов до нього побитий.

У подальшому було встановлено, що 65-річний чоловік таки причетний до смерті односельчанина. Чоловік побив гостя під час суперечки.

За попередніми даними, до смерті потерпілого призвела черепно-мозкова травма.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу. Фігуранту оголошено підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Довідка
Відповідальність за статтею 121 — eмисне тяжке тілесне ушкодження —  позбавлення волі на строк  від семи до десяти років.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що на Чортківщині сварка закінчилась вбивством брата співмешканки. У суді чоловік запевняв, що убивати не хотів, просто захищав дружину, до якої чіплявся її ж рідний брат.

 

Читайте також:

Трагедія на Чортківщині: сварка закінчилась вбивством рідного брата співмешканки

Жінці затулили рот і винесли з її хати 2 тисячі доларів і ще 46 тисяч гривень

Поліцейські розшукують, хто повісив собаку в Микулинцях

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up