Богомол переконаний, що Василя Гнатюка ніхто не бив. Це підтвердила і експертиза

Богомол переконаний, що Василя Гнатюка ніхто не бив. Це підтвердила і експертиза

Слідство у справі вбивства Ірини Мукоїди на стадії завершення

Львівські експерти підтвердили: підозрюваний у вбивстві Ірини Мукоїди Василь Гнатюк усвідомлював, що коїть. Про це повідомив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Нагадаємо, тіло Іринки Мукоїди зі слідами насильницької смерті виявили зранку 26 червня на узбіччі траси у смт. Вишнівець Збаразького району. Підозрюваного затримали через тиждень після убивства. І обрали йому міру запобіжного заходу – тримання під вартою, без права внесення застави.

Прокуратурою Тернопільської області  здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадження за ч.1 ст. 115 КК України - умисне вбивство, розпочате за фактом вбивства неповнолітньої  жительки смт. Вишнівець на Тернопільщині,  повідомили у прес-службі прокуратури області.

Відео дня

Олександр Богомол також спростував інформацію, яку поширювали днями деякі ЗМІ, нібито у слідчих вже є інший підозрюваний у вбивстві школярки.

  • Інших осіб, які могли б вчинити злочин, чи бути причетними до скоєння вбивства, нами не встановлено, - запевнив Олександр Богомол.

Чи знайдуть підтвердження заяви матері підозрюваного, про те, що у день затримання били обох її синів, - стане відомо найближчим часом.

  • Щодо побиття – прокуратурою порушене кримінальне провадження, проводиться розслідування, і саме прокуратура зробить висновки – хто кого бив, чи не бив, - каже Олександр Богомол. – Але після затримання підозрюваного було проведено медичне освідування експертом. І він описав, які тілесні ушкодження є на тілі.

У підозрюваного були ушкодження, погодився Олександр Богомол. Однак, всі вони, за висновком експерта, були спричинені раніше.

Про побиття підозрюваного, окрім слів матері, немає жодної інформації. Не знайшли її і в ході службового розслідування.

  • За тієї інформацією, якою я володію, а це, зауважте, похвилинна інформація, що, де і як відбувалось у той день, я також прослухав всі записи, оприлюднені і не оприлюднені, - я переконаний: ніхто й пальцем підозрюваного не зачепив, - запевнив Олександр Богомол.

Читайте також Апеляцію відхилили: підозрюваний у вбивстві Іринки Мукоїди буде за гратами
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Igor Maliglovka

    більшого  кришування  криміналу  в  Тернопільській  області  небуло  за  всю  історію   цієї  силової  структури  чим  при  керівництві  богомола.  навіть    з

    трибуни  верховної  ради  за  це  говорать.  А  богомол  далі  байки  діда  Панаса  розказує.  Забрали  Вассиля  з  порушеннями  всіх  законів  України.  сфальсифікували  справу  разом  зпрокурорами  і  думать  що  в  шоколад

    Ірина Белякова reply Igor Maliglovka

    Ви маєте факти і докази цьому? ТОму чому досі не звернулись із заявою до Генпрокуратури? Чи Служби внутрішньої безопеки? Дивує така тільки коментна позиція.

    П.с. не маю жодного стосунку до п. Богомола, окрім як офіційного джерела інформації. Це так - про всяк випадок, якби почались розмови, що я чи редакція його захищаємо
  • Piter Savka

    А ми вам не віримо
  • Ганна Придушана

    та навiщо хтось там буде шукати iнших пiдозрюваних? Сидить хлопчисько - i досить. А експертизу самi i напишете яку треба i суд присудить те. що треба.

    Остап Назаренко reply Ганна Придушана

    Ганю, то ти живеш у кацапстані та намагєшся бути "експертом" та захисником вбивці?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up