Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками

Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками

16-річного студента затримали з великою кількістю речовини, схожою на канабіс

Про юного правопорушника повідомляяють у прес службі ГУНП в Тернопільській області.

На лінію «102» Бучацького відділення поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що студент одного із навчальних закладів має при собі наркотики. На місце події виїжджали правоохоронці.

Під час поверхневої перевірки у 16-річного хлопця виявили та вилучили 8 згортків із речовиною, схожою на канабіс. Зі слів молодика, наркотики він придбав в інтернеті. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Згортики направили для проведення експертизи.

Відео дня

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до 5 років.

Поліцейські наголошують, що наркотики змінюють свідомість людини, руйнують пам'ять, інтелект, а також викликають сильну психологічну і фізичну залежність. Не будьте заручниками цієї шкідливої звички.

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» повідомляли, що у Тернополі обмежать рух великовагового транспорту через міст біля «Політеху» і змінять дистанцію З 12 квітня, перетинаючи міст через залізничну колію на вул. Руській в Тернополі, водіям варто зважати на зміни: обмеження для великовагового транспорту та нову дистанцію.

Читайте також:

Зміни на Збаразькому кільці: пояснюємо, як тепер їздити і не порушувати правила

У Тернополі нетверезий водій маршрутки перевозив пасажирів

У Тернополі за неправильне паркування масово штрафують водіїв: у порушників евакуюють авто

Четверо п'яних водіїв цієї ночі «впіймали» патрульні на вулицях Тернополя: один з них спричинив аварію

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up