Через прохід на Злуки між сусідами ледь не зчинилась бійка. Розбороняти приїхало 5 патрульних машин

Через прохід на Злуки між сусідами ледь не зчинилась бійка. Розбороняти приїхало 5 патрульних машин

Чергові переговори стосовно перекритого проходу через прибудинкову територію на вулиці Злуки, 8 закінчились словесною перепалкою між сусідами та шарпаниною в понеділок, 6 червня.

Як повідомляли в «20 хвилин», загострився конфлікт через прибудинкову територію на вулиці Злуки.

Між мешканцем будинку, де перекрили прохід, та пенсіонеркою відбулась шарпанина. Розбороняти сусідів приїхало 5 патрульних машин.

Previous Next

Відео дня

- Я почала кричати до мешканця того будинку: «Що ж ви за нелюди, не думаєте як наші діти по проїжджій дорозі до школи ходитимуть?». Він почав матюкатись, шарпати мене за руки, аж плями залишились, - каже потерпіла пані Марія. - Всі то бачили, за мене вступились. Вже написала заяву в поліцію.

Мешканці Злуки, 8 готові далі боронити прохід, мовляв, сусідам не важко пройтися зайвих 20 метрів, а прибудинкова територія перестане бути "прохідним двором".

7 червня на 18:00 запланували ще одні збори, проте люди вже не вірять, що цей конфлікт може завершитися мирним шляхом.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (69)
  • Анонім

    Най но всьо стихне то ми си знов загорожу поставим і всьо.
  • Анонім

    Огорожу вже знесли, під тиском міської влади, але репутацію невихованих жлобів жителі Злуки 8 собі вже зробили.

    І варто було той срач з сусідами починати? Сподіваюся люди чогось навчилися з даної ситуації. А також, що це стане наукою для "огородників" з інших будинків.
  • Pasha Borovskyi

    Ніч, трактор, трос... і питання вирішено :)
  • Анонім

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина 09:00 Масований удар по Україні 8 травня — ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» 07:59 МВС запустило два нових електронних сервіси для військових. Що з їх допомогою можна зробити 21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up