Чи був серед підозрюваних у справі наркоторговців син відомого в Тернополі будівельника?

Чи був серед підозрюваних у справі наркоторговців  син відомого в Тернополі будівельника?
  • Двоє з дев’яти людей, яким оголосили підозру, зараз перебувають під домашнім арештом.
  • Жоден з семи, яким суд образ міру запобіжного заходу - тримання під вартою з правом внесення застави, поки не вніс ані копійки. Усі семеро поки що під вартою.

Наркоторговці, затримані у Тернополі, перебувають під вартою. Заставу жоден з підозрюваних не вніс. Про це повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

Інформацію підтвердив і прокурор області Петро Бойко.  

  • Що стосується «спортсменів» - всім оголошена підозра, обрали міру запобіжного заходу, - каже Петро Бойко. – Двоє перебувають під домашнім арештом. Семеро – під вартою. Жоден з цих осіб не вніс заставу.

Сума застави, нагадаємо, у всіх різна – від 400 тис грн. і до 1 млн 51 тис грн. Найвища сума застави встановлена для головного організатора. Загалом сума застави сімом людям, яких підозрюють у наркоторгівлі, складає понад 4 млн грн.  

Відео дня

За словами начальника відділу розслідування особливо тяжких злочинів слідчого управління (детективів) Юрія Барабана, усім підозрюваним інкримінують по дві статті кримінального кодексу України -  307 частина 2 та 309 частина 2.

  • Організатор бізнесу, окрім цих статей, відповідатиме ще й згідно зі статтею 345 частина 2 ККУ – Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - Під час затримання чоловік наніс тілесні ушкодження працівнику поліції.

На сьогодні, каже Юрій Барабан, проводяться арешти майна та речей, вилучених під час обшуків. Під заставу жоден з затриманих учасників не вийшов. Проте у разі внесення встановленої суми підозрювані зобов'язані виконувати ряд правил, визначених судом - здати закордонний паспорт, з'являтися на вимогу слідчого, носити електронний браслет.

Син відомого і одного з найбільших забудовників Тернопільщини – у числі тих дев’яти затриманих, і зараз на органи слідства чиниться тиск, аби його «відмазати» - інформацію такого змісту поширюють останнім часом на сторінках у соцмережах. «Підхопили» новину і деякі ЗМІ. Водночас прокурор області на пряме запитання, чи є серед затриманих і тих, кому оголосили підозру в наркоторгівлі і син будівельника, заявив: «Ні, такої особи немає».  

  • Дана інформація фейкова та неправдива, - підтвердили у відділі комунікації. -  Журналісти даних інтернет ресурсів за будь-якими коментарями до поліції не зверталися.

Читайте також Гучна справа наркоторговців, серед яких і власник спортклубу: можуть відпустити під заставу
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (17)
  • Кореспондент Українець

    Так обісратись могли тільки Тернопільскі : генералісімус Олько Богомол і прокурор Петька Бойко з цією наркооперацією , по затриманню підозрюваних ! Резонанс зробили зібравши журналістів , які фіксували захоплення , Маски- Шоу КОРД , ну все як в бойовиках !!! І повний ОБЛОМ , там навіть 300 грам не було 100 % ( дивіться відео , що взяли ) !!! Масштабна операція просто вражає людський розум , по маштабах і об’ємах , це фурор ! В другої братви наркоманів з Тарнавського , теж те саме , на 200 грам можливо більше ! “Чародеї ” пагонні , хоть би мішок муки в куті по розсипали , для хайпу преси ! Зловити дві бригади в Тернополі , на всіх не знайдено навіть пів кілограма ( дивіться уважно відео затримки , що вилучили ) наркотиків ???!!! СУПЕР ОПЕРАЦІЯ , мої поздоровлення вам трутням !!! З матеріалів слідства , досі не найдено точно джерело постачання , мільйонів від неправомірних продажів , складів , нарколабораторії - ДЕ ЦЕ ВСЕ ??? Київ Тільки відзвітував , про захоплення двох банд і вилученнням близько тони героїну , на суму 25 міліонів доларів , Житомир відзвітував , про вилучення близько 400 кг опіатів , Львівські вилучили героїну на 1,5 млн доларів в величезних ящиках !!! Було викрито величезні склади , а також гігантські лабораторії з прекурсорами ! А Наші Тернопільські КЛОУНИ відзвітували знайденим ОДНИМ кілограмом “РОБОЧИХ" солей !!! А не робочий товар де ? Випарувався ? Да были демоны , но самоликвидировались !!! Олько Богомол на перенсконференції сказав - джерела постачання будуть встановлені слідством ! І це після піврічного слідкування ??? ( был бы клиент , а статья найдётся ) Подивіться свіжі відео затримань в інших областях !!! Там , тре було трактора , щоб все забрати ! А Подивіться на роботу наших трутнів ! Якісь тугрики нафоткали , по долару і п’ять ! А опіатів з відео і фото , це просто сміх ! Дві жмені розфасованих малих - пяти грамових пакетиків , на відео і фото ! Провал !!!! Посилання на джерело: https:
  • Ukr Journalist.

    Скільки ж брехні у вашій статті, неможливо читати!!! Спортсмени причетні до наркотиків так само як російський журналіст Іван Голунов https://youtu.be/uh3AMoTRGZ4

  • Журналіст

    Хто читав матеріали справи, той в курсі, що поліція зробила 70 обшуків і ці клоуни затримали лише групу з шести наркоторгівців на Тарнавського з 1кг наркоти. І всі ці люди відпущені під заставу. Також через день 23 січня зловили спортсменів, в яких в роздівалці спортклубу громадського користування знайшли пакет, який висів на вішаку , для одежі і затримано лише 2 чоловік, яких в час того, коли було знайдено пакет - в залі не було. І ці "клоуни" поїхали арештовувати їх по їхніх домах. Решту спортсменів відпустили, які були присутні в спортклубі (тих, що видно на відео затримання) так, як вони виявилися простими відвідувачами спортклубу!!! Які класні відео обшуків машин, що було показано. Чому ніде журналісти не вказують, що після обшуків в машинах нічого не знайдено і тих спортсменів відпущено?

    На запитання журналіста до прокурора Бойко, по темі затриманих спортсменів: де лабораторії, як постачався товар, де ті зароблені міліони з продажів.......Прокурор дав відповідь: ми незнаємо, це має встановити слідство....ви досі НЕ Знаєте??? Близько ПІВ року за ними слідкували і досі нічого не встановили?!

    А це правда ??? Кажуть, що спортсмени наїхали на кримінальний бізнес вашого підопічного О.Богомола, зв’язаного з забудовами багатоповерхівок у м.Тернополі і після цього почались відкриватись кримінальні справи?
  • Oleh Yuskevych

    Товарищ Белякова, постарайтесь розрізнити значення слів - будівельник і забудовник. Бажаю успєхов.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up