Чоловіка, який убив сокирою свого брата засудили до семи років тюрми

Чоловіка, який убив сокирою свого брата засудили до семи років тюрми
Вирок суду заслухав 62-річний мешканець Теребовлі, який у січні цього року під час сварки забив до смерті сокирою свого молодшого брата, а потім намагався знищити сліди злочину.

Загиблий та потерпілий мешкали в одному будинку. У день трагедії між ними розгорівся конфлікт. Молодший з братів попросив у родича гроші на пляшку. Чоловік відмовив. Це розлютило загиблого і він приснув в очі брату дезодорантом. Поки той намагався витерти очі, молодший вдарив брата по спині. Тоді старший чоловік схопив у руки сокиру і декілька разів ударив нею по голові жертви. Зупинився, коли той вже не дихав.

Згодом зловмисник вирішив приховати сліди злочину, позмивав з себе кров і повідомив сусідам, що хтось вбив його брата. Та це не допомогло уникнути йому відповідальності. Вбивцю затримали працівники міліції.
 
Стосовно підозрюваного розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.
 
Тернопільський міськрайонний суд визнав чоловіка винним у вбивстві та засудив до 7-ми років позбавлення волі, повідомляє ЦГЗ УМВС в Тернопільській області.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:33 Медбрат з Тернопоя отримав відзнаку від ЗСУ 21:05 На Мазепи збили водійку скутера (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 20:02 Як виглядало озерце «Чайка» в Тернополі 22 та 75 років тому (ФОТО) photo_camera 19:03 Чи можна дарувати дві квітки, що робити з «підкладами» та забобонами: розповідає о. Олексій Філюк play_circle_filled photo_camera Від читача 11:52 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 Базова військова підготовка, якою замінили строкову службу: хто матиме відстрочку? 17:06 Заборона служби для корупціонерів і ґвалтівників: Рада ухвалила Закон про мобілізацію ув’язнених 16:08 Мама. Ненька. Берегиня, — на Театральному майдані у Тернополі проходить акція на підтримку ЗСУ play_circle_filled photo_camera 15:04 Нехай всі дітки ростуть у мирній країні: в перинатальному центрі вітали новоспечених мамусь photo_camera 14:03 Готуйтесь до заморозків: на Тернопільщині — штормове попередження 13:01 Вишнівецька громада в жалобі: «На щиті» повертається герой Володимир Шкребтан 12:01 Хто зможе отримати «бронь» за новим законом про мобілізацію 11:01 Дякую за життя, найрідніша: тернополяни в соцмережах вітають мам зі святом play_circle_filled photo_camera 10:03 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані протягом півроку 09:03 Готуємо заливний пиріг із м'ясом нашвидкуруч
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up