Дмитро Нагута й надалі носитиме електронний браслет

Дмитро Нагута й надалі носитиме електронний браслет

Прокуратура у суді довела підставність обрання керівнику «Хеліксу» запобіжного заходу.

Ухвалу суду першої інстанції залишив в силі апеляційний суд Тернопільської області сьогодні, 17 січня, щодо міри запобіжного заходу одному з керівників «Хелікс» Дмитрові Нагуті. Суд погодився із позицією прокурора.

Нагадаємо, відповідно до ухвали Тернопільського міськрайонного суду,  одному із  керівників фірми з ознаками фінансової піраміди, підозрюваному у вчиненні злочину  за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою), ч. 2 ст. 209 (Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) КК України у грудні 2016 року обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із внесенням застави у 5 млн грн.

  • Отож, Д. і надалі носитиме електронний браслет та зобов‘язаний утримуватись від спілкування із потерпілими, свідками та іншими  підозрюваними  у даному кримінальному провадженні, - пояснили у прес-службі прокуратури області.

На даний час, сума збитків за заявами потерпілих  вкладників «Хеліксу» сягнула 27 мільйонів грн. Заяви до поліції подали вже понад 350 осіб.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Бенцал Ігор

    ніхто вам не мішає гроші заробляти, а це чим він займався примусово туди ніхто нікого не тягнув
  • Piter Savka

    хелло
  • Анонім

    Так ,що там його мурижити є вже 500 заяв , що ще не вистачає . Засудити і нехай іде зону топтати . Або все майно конфіскувати і роздати людям гроші . Хай він покаже декларацію де він взяв 5 млн грн щоб зараз на волі ходити
  • David Starr

    Який він бандюган? Він брехун і шахрай.

    Piter Savka reply David Starr

    Тоді значить жулік
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up