Хлопці в масках на ставку напали на відпочиваючих львів'ян

Хлопці в масках на ставку напали на відпочиваючих львів'ян
Група молодих людей в масках напала на відпочиваючих 6 червня близько 23.30 на березі ставка в селі Красна Зборівського району. Правоохоронці затримали підозрюваних у розбої.

Інформацію про розбій в Зборівський райвідділ міліції повідомив оперативний черговий Буського РВ Львівської області. Саме туди із заявою звернулися потерпілі. Останні – мешканці Львівщини.

За словами юнаків, на Зборівщину вони приїхали на рибалку. Вдень до них підходили невідомі і просили човна. Львів’яни відмовили. Коли хлопці лягли спати, з’явилося троє в масках побили їх, відібрали три мобільних телефони, а також золотий ланцюжок з підвіскою, навігатор “Піонер ТЛ5881″ та 250 гривень.

В ході проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці Зборівщини встановили, що дане кримінальне правопорушення скоїло троє безробітних місцевих жителів, 1991, 1996 та 1997 років народження.

Відео дня

Під час санкціонованого обшуку в помешканнях двох підозрюваних правоохоронці знайшли викрадені речі. Обоє юнаків у скоєному зізналися. Вони кажуть, що таким чином вирішили відімстити приїжджим рибалкам за відмову дати їм човен. Проблем із законом раніше жоден із нападників не мав.

Їх затримали відповідно до статті 208 КПК. Наразі хлопці перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Тривають пошуки третього зловмисника.

Подію правоохоронці внесли до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 187 частина 2 ККУ – розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Юна художниця з Мистецької школи Інга Дудаш стала лауреаткою премії Івана Марчука photo_camera 21:03 Як біля Тернополя працює Центр реабілітації для залежних play_circle_filled photo_camera 20:03 «20 хвилин» отримали документи, як депутат облради виїхав за кордон у відрядження, а потім зник 19:01 У Тернополі посмертно нагородили трьох поліцейських photo_camera Від читача 17:10 Бережани. Переселенцям - про працевлаштування, навчання, підприємництво 18:10 Торгівля людьми досі актуальна. Як діяти, якщо ви постраждали від експлуатації 17:35 У ДСНС показали як Тернопільські піротехніки розміновують Харківщину 16:54 У Тернополі до Дня Героїв відкриють Алею пам'яті «Незламні» 16:15 Податок на бездітність: депутат запропонував, потім відкликав, а соцмережі активно обговорюють 15:38 Чи є електронна черга у ТЦК для тернополян та чи видаватимуть направлення на ВЛК 15:07 Студенти в Україні, ймовірно, розпочинатимуть навчальний рік в серпні і вчитимуться по суботах 14:33 Біля Драмтеатру після ремонту комунікацій відновлюють покриття play_circle_filled photo_camera 13:57 Як оновити дані військовозобов'язаного у ЦНАПі Тернополя: чи є черги та чи працює система play_circle_filled photo_camera 13:15 У селі неподалік Заліщиків живуть вовки, мавпи та єнот. Але до утримання є питання play_circle_filled photo_camera 12:33 Поліція розшукала хто закопав цуценят у парку. Двох врятували 11:53 Побиття водія маршрутки в Тернополі: 20 хвилин дізналися деталі 11:30 На Тернопільщині влітку відкриють чотири табори для відпочинку дітей (ФОТО) 10:47 Мешканці Тернопільщини заплатили майже сто мільйонів податків на нерухомість 10:15 «На Рогатці» в Тернополі варто чекати на затори. Ремонтуватимуть дорогу 09:35 Графік відключення світла в Тернополі та області 21 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up