«Ми вчимося жити без нього…» - дружина загиблого Володимира Вертюха, який впав в двометрову яму

«Ми вчимося жити без нього…» - дружина загиблого Володимира Вертюха, який впав в двометрову яму
  • Після смерті потерпілого справу перекваліфікували на умисне вбивство з позначкою нещасний випадок.
  • Діти малі, тому не зовсім усвідомлюють, що сталось. А як я жити маю – не знаю, - дружина загиблого. 

Кримінально-правову кваліфікацію у справі щодо смерті Володимира Вертюха, який впав у двометрову яму на «Східному» і від отриманих травм помер через кілька днів у лікарні, змінено.  

  • Органом досудового розслідування після смерті потерпілого змінено кримінально- правову кваліфікацію поліції: зі ст. 128 на ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою відміткою нещасний випадок, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління нацполіції в області Сергій Крета. - На даному етапі слідчі очікують висновок судово-медичної експертизи, вилучили документи, що підтверджують характер робіт, які там проводились, хто їх проводив і хто конкретно відповідає за техніку безпеки саме на цій ділянці робіт.

Тепловики своїх висновків ще поліції не надали. А смерть 42-річного чоловіка – на совісті відповідального за техніку безпеки на підприємстві. Звичайно, якщо доведуть його провину.  

  • Наразі триває розслідування саме за фактом, - пояснив Сергій Крета. – Коли встановлять людину, що відповідає за техніку безпеки і доведуть, що саме вона порушила і це призвело до таких наслідків – смерті чоловіка, справу розслідуватимуть саме з приводу цього.

Побувала в поліції і вдова загиблого – Наталія Вертюх. Їй це все пояснили. А от тепловики, каже жінка – ані пари з вуст. Жодного разу з нею ніхто не зв’язувався, не намагався пояснити чи хоча б вибачитись за смерть її чоловіка.  

Відео дня
  • Знаєте, діти малі, вони ще того не розуміють… Як мені тяжко – це словами теж пояснити неможливо, - жінка на мить зупиняється, стримуючи сльози, аби опанувати себе. - Я взагалі не знаю, як я маю вижити після цього. За моральну сторону мовчу – в мене іншого виходу немає. Діти ще малі і їх потрібно ставити на ноги. Це дуже важко. В т.ч. і фінансово.

Дружина Володимира працює вихователем в садочку. Зарплата невелика, а на ноги потрібно ставити трьох малих дітей.

  • Ми вчимося жити без нього, - каже вдова. – І ніхто не знає, яких зусиль нам це вартує…

Нагадаємо, батько трьох дітей, 42-річний Володимир Вертюх помер 14 січня, близько 3 ночі. Чоловік помер у лікарні, де після падіння перебував в реанімаційному відділенні.
Нещасний випадок трапився у Тернополі 8 січня близько 23 години. У двометровий котлован впав і сильно травмувався 42-річний житель села Великі Гаї Тернопільського району. За даним фактом правоохоронні розпочали кримінальне провадження.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up