На Тернопільщині вчителька молодших класів торгувала наркотиками

На Тернопільщині вчителька молодших класів торгувала наркотиками

У суді довели, що впродовж квітня – травня 2017 року безробітний житель районного центру та вчителька молодших класів однієї із сільських шкіл Борщівщини, збували жителям району психотропну речовину, яка містить амфетамін.

Чортківська прокуратура підтримала державне обвинувачення у суді за ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут психотропних речовин) стосовно двох осіб.

Чоловік шукав клієнтів і передавав їм товар, а жінка фасувала та зберігала амфетамін, за грам якого торговці просили 300 гривень. Правоохоронці затримали злочинців під час передачі клієнтам забороненої речовини.
Борщівський районний суд погодився із позицією прокурора і визнав винними осіб у скоєнні злочину за ч.2 ст.307 КК України та засудив їх відповідно до 6 років та 7 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного майна. 

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільської області 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують 13:00 180 тисяч гривень за зняття «поробів» віддала «ворожці» жінка з Тернопільського району 12:30 Квитки розкупили на кілька сеансів наперед: Тернопіль відвідали актори фільму за повістю Кузьми Скрябіна play_circle_filled photo_camera 11:47 На проспекті Бандери зіткнулися два автомобілі: один водій втік 11:25 МОЗ оновило рекомендації щодо проведення щеплень вакциною проти COVID-19 для первинної вакцинації 11:00 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ та грип 09:15 У Церквах східної традиції розпочався Великий піст 08:46 18 березня у Тернополі відключили світло за однією адресою 08:05 У Підволочиську чоловік продавав перероблений пістолет play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up