Наркотики, зброю, боєприпаси та вибухові речовини вилучили у групи злочинців на Чортківщині

Наркотики, зброю, боєприпаси та вибухові речовини вилучили у групи злочинців на Чортківщині
  • Одразу трьом жителям Чортківського району оголосили підозри за незаконний збут наркотичних речовин.
  • Тепер їм світить кримінальна відповідальність.

Злочинну діяльність групи осіб, що займалася розповсюдженням наркотичних речовин, співробітники Чортківського районного відділу поліції документували з грудня минулого року, розповідають у Головному управлінні Нацполіції Тернопільської області.

Нещодавно поліцейські та працівники прокуратури провели 17 санкціонованих обшуків у зловмисників.

Відео дня

Начальник Чортківського районного відділу поліції Анатолій Мельник розповів, що у підозрюваних вилучили чималу кількість наркотичних та психотропних препаратів. Серед них були: марихуану, амфетамін, висаджені рослини коноплі, ваги і фасувальні пакетики. Крім цього, у зловмисників знайшли і вилучили зброю, боєприпаси та вибухові речовини. Загалом до 70 різнокаліберних набоїв, гранату, майже кілограм пороху та предмет, схожий на пістолет.

В результаті, трьом особам повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтею 307 Кримінального кодексу України.

Довідка.
Стаття 307. Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
Покарання: позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Наразі слідчо-оперативні заходи ще тривають.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що на Тернопільщині наркоторговець зі стажем підсадив на психотропи неповнолітню. Також розповідали, що ув'язнений іноземець організував наркобізнес у Чорткові.

 

Читайте також:  

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up