Зброя і наркотики є, а власника – немає: у Бережанах викрили наркоторговця

Зброя і наркотики є, а власника – немає: у Бережанах викрили наркоторговця
  • Правоохоронці Бережан отримали інформацію про реалізацію в місті наркотичних речовин.
  • Слідчо-оперативні дії довели поліцейських до раніше судимого 53-річного чоловіка, який дійсно продавав наркотики, а ще й зберігав у будинку зброю.
  • Зловмисника шукають правоохоронці.

Реалізатора наркотичних речовин викрили оперативники, коли той передавав невідомому чоловіку таблетку субутексу (наркотичний препарат) за 1400 грн.

Про це повідомляють в Головному управління Нацполіції Тернопільської області.

Відео дня

Зафіксований незаконний факт дав право провести обшук у помешканнях підозрюваного. Правоохоронці здійснювали його під процесуальним керівництвом Бережанської окружної прокуратури.  Результаті у двох будинка чоловіка виявили близько 500 грам розфасованого канабісу, майже 200 таблеток та предмети, схожі на зброю – стартовий пістолет, ймовірно перероблений на бойовий, пневматичний пістолет, а також механізм до саморобної вогнепальної зброї невідомого калібру та комплектуючі деталі до нього. 

На час обшуків підозрюваного в помешканні не було. Його місцеперебування встановлюють правоохоронці.

Всі вилучені речові докази направили на експертизу в науково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Усі факти слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань відповідно до статей 307 та 263 Кримінального кодексу України.

Слідство по цій справі триває.

Довідка.
Стаття 307 Кримінального кодексу України:
Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.
караються позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років.
Стаття 263 Кримінального кодексу України:
Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами. Кримінального кодексу України.
караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Якщо підозрюваний продавець наркотичних речовин, який зберігав у себе вдома заборонену зброю, відповідатиме перед судом, то йому може загрожувати до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали про, що на Тернопільщини затримали продавців марихуани. Викрили і розповсюджувача амфетаміну, який підсадив на наркотики неповнолітню дівчину. А як вам те, що зловмисник зберігав заборонені зброю та наркотики серед трун і вінків? І все це в нашій Тернопільській області. Щоб дізнатись більше і триматись подалі від таких наркоділків – читайте наші публікації за посиланнями нижче.

 

Читайте також:

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up