Незабаром стане відомо чи осудний Андрій Горбатюк, якого підозрюють у вбивстві тернопільської тату-майстрині

Незабаром стане відомо чи осудний Андрій Горбатюк, якого підозрюють у вбивстві тернопільської тату-майстрині
  • 25-річний тернополянин, якого підозрюють у вбивстві 27-річної тату-майстрині, зараз проходить психіатрично-психологічну експертизу в психоневрологічній лікарні.
  • Результати експертизи, як повідомляють в ГУ Нацполіції в області, мають бути з дня на день. 

Нагадаємо, 27-річну тату-майстриню Тетяну Підвашецьку вбили у квартирі на вулиці Курбаса,9 16 квітня. Того ж дня підозрювати у вбивстві почали 25-річного Андрія Горбатюка. Чоловіка затримали у Львові. Міру запобіжного заходу Андрію Горбатюку обирали в міськрайонному суді 18 квітня. Мами підозрюваного в суді не було. Прийшов дідусь, колишній чоловік та подруга загиблої Тетяни. Підозрюваний після засідання сказав, що шкодує про те, що трапилося. Відео із засідання тут. 

Зараз підозрюваний перебуває у психоневрологічній лікарні у Скаржинцях Хмельницької області, де у закритому відділені проводять стаціонарну психіатрично-психологічну експертизу для осіб, які перебувають під вартою. 

Про це під повідомив начальник ГУ Нацполіції області Олександр Богомол. За його інформацією, Андрію Горбатюку 20 червня призначили експертизу і через кілька днів експертизу мають завершити. Залежно від результатів експертизи, матеріали направлять до суду і розпочнеться судовий процес. "20 хвилин" і надалі стежитиме за справою. 

Відео дня

Досі не можемо повірити

З дня загибелі Тетяни Підвашецької пройшло уже більше двох місяців. Друзі та рідні досі не можуть повірити в те, що трапилося.

- Важко. І сниться, і скучаємо, - каже подруга Тетяни Ірина. - Мені досі не віриться, що була людина, разом час проводили, дружили, а тут.. нема. І не вірю я, що Андрій нічого не пам'ятає. Його мама з рідними Тані зв'язатися не пробувала.

Тетяна жила у квартирі на "Алясці" з двома котами. Відразу після загибелі одного кота додому забрав дідусь Тані. Зараз тварина теж у нього. А іншого улюбленця загиблої так не знайшли. Подруга загиблої каже, що Тетяна його дуже любила, куди він подівся незрозуміло.

Читайте також: "Мріяла про сім'ю та двох дітей": друзі і рідні вбитої тату-майстрині розповіли, якою вона була 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Анонім

    Шкодує, чи ні... це нічого не значить... а от людину життя позбавив .... має відбути покарання! Але по ходу мама вже порішала і зробила з нього хворого ублюдка, який не усвідомлював, що робить... а тепер ще й нічого не пам‘ятає.... і воно потім вийде і буде ходити між нормальними людьми ... так ніби нічого не сталося , от що страшно!
  • В-сраці-шкварки-шукальський

    "А іншого улюбленця загиблої - рижого персидського кота так не знайшли."
    Словник - у руки!
    А іншого улюбленця загиблої - РУДОГО ПЕРСЬКОГО кота так І не знайшли.
    РЕДАКЦІЯ! КУПІТЬ СОБІ КОРЕКТОРА!
  • Kristl

    A mama yogo na plyazi Dunamo zagarae z podrygoy I iy vse poher...

    Якийсьтам reply Kristl

    вона напевне мала сидіти в підвалі і голову попелом посипати. ну і поступово морити себе голодом
  • юля

    Маю чуйку,що зроблять його психічно хворим.

    Відповідно ніякого покарання він не понесе.

    Такі в нас закони..

    Я вважаю,якщо людина здатна на вбивство - це свідчить про те,що вона явно не здорова.

    Єврей reply юля

    Тобто, всі, хто на сході вбиває ворогів, є нездоровими?

    Іраїда Гаврилюк-Мацюк reply юля

    і я так думаю...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up