Підрядники з Київщини ремонтували дорогу на Тернопільщині: дорога в жахливому стані

Підрядники з Київщини ремонтували дорогу на Тернопільщині: дорога в жахливому стані

Привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем інкримінують правоохоронці посадовим особам Кременеччини. 

Працівники управління захисту економіки разом зі слідчими встановили, що сільський голова Старотаразької сільської ради підписав акти виконаних робіт і перерахував кошти підряднику за незавершені роботи.

- У червні 2015 року Почаївська міська рада виділила кошти на ремонт дороги у селі Старий Тараж, - повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника управління захисту економіки Володимир Трусь. - Роботи проводилися підрядниками з Київщини. Відповідно до документів вони зобов’язувалися до жовтня 2016 року привести відповідну ділянку дороги до належного вигляду. Проте цього не сталося і обурена громада звернулася за допомогою до правоохоронців.

У ході перевірки оперативники УЗЕ встановили, що сільський голова акти виконаних робіт підписав, підряднику перерахували понад 1 мільйон 150 тисяч гривень, а дороги виявилися у жахливому стані.

Відео дня

Володимир Трусь стверджує, що саме ревізія розставить усі крапки у цій справі, оскільки зовнішній вигляд дороги не відповідає відремонтованій. Оперативники з’ясують скільки з цих коштів насправді використали за призначенням, а скільки осіло в кишенях представників влади, а також чому сільський голова підписався під актами виконаних робіт.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up