Поранення Турського: поліція просить водіїв допомогти знайти злочинців

Поранення Турського: поліція просить водіїв допомогти знайти злочинців
  • Працівники поліції розшукують осіб, причетних до злочину, який трапився в центрі Тернополя 22 лютого.
  • О 16.13 невідомий підбіг та ножем поранив екс-депутата міської ради. 

Правоохоронці звертаються за допомогою до водіїв автомобілів, які мають у салонах відеореєстратори.

- Просимо відгукнутися усіх, хто 22 лютого з 15:00 до 15:20 проїжджав вулицями: Миру-Дружба-Мазепи-Руська-Й.Сліпого-Майдан Волі-Замкова-Грушевського, - повідомляють правоохоронці. - З 16:15-17:00 перебував на вулицях Грушевського-бульвар Т. Шевченка-Опільського-Франка-Крушельницької-Хмельницького. 

Читайте також: Показали відео нападу на екс-депутата Ігоря Турського

Відео дня

Якщо в цей час ви проїжджали чи автівка стояла припаркована на вказаних вулицях і ваш реєстратор був увімкнений, поліція просить принести відео до ГУНП в Тернопільській області для опрацювання фахівцями.

Звертаються оперативники і до водія автомобіля марки ймовірно Opel Astra білого кольору (на фото нижче). Водій цієї іномарка під'їхав у момент скоєння злочину і можливо міг щось бачити або, якщо в авто був реєстратор, то момент нападу зафіксований на відео.

Надати інформацію можна за номерами телефонів: 27-12-34, (098)255-42-19, (067) 351-01-44. Анонімність гарантується.

Нагадаємо, Ігоря Турського підрізали 22 лютого у центрі Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Ніхто

    Наша поліція тільки добре вміє пити горілку. Згадайте Струка - побив службове авто ще коли їхав в приватних справах і що?
  • Василь Степанович

    Стикнувся з роботою наших поліцейських з м.Тернополя. У дочки викрали телефон, написав заяву про крадіжку в міському відділі. Через кілька днів дізнався, що кримінальну справу по факту крадіжки НЕ відкрили, як пояснив заступник начальника Вербовський мою заяву будуть розглядати на загальних підставах, каже може ваша дочка сама загубила телефон, а тепер говорить що украли!?  Хоча в заяві були вказані навіть підозрювані та ми просили, щоб їх допитали  в першу чергу, але ніхто того не робив через якийсь час прийшов лист від дільничого міліціонера в якому було сказано що телефон знайти по вулиці такій то не вдалося. Тобто ніби він там ходив шукав та не знайшов

    Olekcandr Rimasevski reply Василь Степанович

    Там насправді є два персонажі Гульман та Вербовський, а з обпасного управління то все прикриває Михайлюк В.В.. А є ще Галевич, той поки робить вигляд що нічого не знає і в його царстві все добре, а може і справді не знає, але тоді постає запитання, як працівник поліції який не один рік пропрацював в органах на Кременечинні допустив такий бардак в міському управлінні??? У мене також справу про спробу викрадення автомобіля передали рослідувати у відділ участкових, який знаходиться на другому поверсі. Скільки я туди не ходив ніхто нічого не робив, написали відписку не виходячи з кабінету лише по тих даних, які були в справі і ВСЕ. Як можуть так працювати наші дільничі? Одні мудаки не вносять справи в ЕРДР, інщі їх закривають не виходячи з кабінету !!!!!!

    Ніхто reply Olekcandr Rimasevski

    про міський відділ  взагалі соромно говорити. там просто безпредел  і ніхто там порядку навести не може. Думаєте Галевич не знає що там робиться ? ! Знає але нічого зробити не  може бо поливину росто потрібно заставити написати рапорт на звільнення

    Tanya Tan reply Olekcandr Rimasevski

    поліція зараз значно гірше працює за колишню міліцію
  • Yaroslav Panasiuk

    поліція не може самостійно знайти водія білого опеля )))

    Ніхто reply Yaroslav Panasiuk

    тиждень назад рробував знайти ШЛООРПРППРПРПв
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up