П'яний водій з Тернопільського району намагався дати хабара поліцейському

П'яний водій з Тернопільського району намагався дати хабара поліцейському

Житель Тернопільського району порушив правила дорожнього руху і щоб уникнути відповідальності, запропонував правоохоронцям хабара. Тепер йому загрожує ще й кримінальна відповідальність.

На автодорозі поблизу міста Скалат поліцейські зупинили авто, водій якого порушував правила. Вони зафіксували, що водій керував авто у нетверезому стані.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

Під час складання адміністративного матеріалу за ст.130 КУпАП порушник пропонував поліцейським хабара. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність, однак він і надалі намагався відкупитися.

Відео дня

На місце викликали слідчих. За фактом злочину  відкрили кримінальне провадження за ч.1ст. 369 ККУ. Понесе кермувальник і адміністративну відповідальність.

Довідка

Стаття 369. Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі

1. Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду, а так само надання такої вигоди за вчинення чи невчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає таку вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища — караються штрафом від 17 000 до 68 000 гривень або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up