У Тернополі п'яний водій Toyota Camry давав патрульному 5000 грн хабара, щоб не було адмінпротоколу

У Тернополі п'яний водій Toyota Camry давав патрульному 5000 грн хабара, щоб не було адмінпротоколу

Тепер водій відповідатиме за скоєне у суді.

Тернопільською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом пропозиції 5 тис грн неправомірної вигоди поліцейському.

Встановлено, що 2 травня близько 12-ї години ночі, на вул. 15 Квітня в Тернополі, за порушення правил дорожнього руху, патрульні зупинили автомобіль Toyota Camry, за кермом якого перебував водій з ознаками алкогольного сп’яніння, повідомляє пресслужба прокуратури Тернопільської області.

Читайте також У Тернополі п'яний водій пропонував патрульним 5000 гривень

Відео дня

Чоловік відмовився пройти освідування на місці чи в найближчому медичному закладі. Натомість запропонував інспекторам хабара у сумі 5000 гривень за не складання стосовно нього адміністративного протоколу  за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Після неодноразового попередження про кримінальну відповідальність за такі дії, водій продовжував наполягати на своїй пропозиції.

Завершено розслідування за ч.1 ст.369 КК України (пропозиція службовій особі надати їй неправомірну вигоду за вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує будь-якої дії з використанням службового становища).

Правоохоронці наголошують – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди поліцейському – злочин!

Довідка

Санкція статті інкримінованого злочину передбачає покарання у виді штрафу від 8500 до 11250 грн  або обмеженням волі на строк від двох до чотирьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Читайте також П'яний водій намагався відкупитись від поліцейських
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • що

    мало дав штраф 17 а він тільки 5 тому іневзяли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:02 Як рухаються справи з ремонтом моста в Теребовлі (ФОТО) photo_camera 12:03 Як прикрасили Тернопіль до Великодня: підбірка локацій для фото photo_camera 11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up